۱ روز بعد از تاخیر بتام ۴۱ بود یک هفته بعد شد ۱۲۴ و فرداش شد ۱۰۸ و سه روز بعد شد ۱۱۰دکتر میگه احتمال خارج رحمی الان ۱۰ روزه تاخیرم که ۱۱۰ هست بتام ولی درد ندارم فقط یک هفته پیش لکه بینی قهوه ای و قرمز داشتم تقریبا ۳ الی ۴ سانت بود و تا الان درد انچنانی ندارم یه موقع هایی یه کوچوکو خیلی کم یه درد میاد زیر شکمم و میره در عرض چند ثانیه ولی من هنوز امید دارم فکر نمیکنم خارج رحمی باشه کیا اینطوری بودن بعد بتاشون بالا رفته
به شدت سینه هام حساس و سنگین شده بودن که از علائم بارداری خارج از رحم بیش از حد حساس شدن سینه هاست ...
الهی خدا بهت نی نی بده عزیز دلم خیلی ناراحت شدم چرا زودتر از یکماه کورتاژ نکردن برات که لولت از دست نره؟ منم سینه هام یه کم بزرگ شده و رنگ های روی سینم خیلی معلوم شده و نوک سینه هام درد داره و بیرون اومده ، منم سر دو راهی موندم ایا برم دکتر امپول سقط بزنم تا پیشرفت نکرده یا به حرف سونو گوش بدم دو هفته صبر کنم ولی میترسم دیر شده باشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.