2777
2789
عنوان

بالا پایین شدن بتا نشانه چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5388 بازدید | 51 پست
ان شاالله خیره گلم اصلا استرس نداشته باش من زجر خارج از رحم رو کشیدم برای دشمنمم نمیخوام این اتفاق ...

میشه از علایمت بگی از چند روز بعد از تاخیرت درد شروع شد من که درد ندارم  چه موقع توی سونو معلوم شد ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه از علایمت بگی از چند روز بعد از تاخیرت درد شروع شد من که درد ندارم  چه موقع توی سونو معلوم ...

به شدت سینه هام حساس و سنگین شده بودن که از علائم بارداری خارج از رحم بیش از حد حساس شدن سینه هاست

انقباض بدی زیر شکمم داشتم و یه حسی مثل ناخن کشیدن توی شکمم

من به دکترم گفتم اما گفت عادیه

حتی بتام خیلی پایین بود

توی پنج هفته بودم که این دردا رو داشتم

بعدش یه روز کامل درد داشتم به طوری که شب تا صبح از درد به خودم پیچیدم صبح رفتم دستشویی دیدم خونریزی دارم

و رفتم بیمارستان بستری شدم با بدبختی هزار اتفاق ناجور اما متاسفانه بعد از یک ماه بستری بودن توی بیمارستان لوله فالوپم ترکید و عمل شدم

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
الان بچه دار شدی ؟ انشالله خدا بهت نی نی سالم بده 

دوباره با یک لوله باردار شدم اما متاسفانه اونم سقط شد

الان توی اقدامم منتظرم موعدم برسه ببینم خدا بهم نی نی میده یا نه😔

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
ینی خارج از رحم بچه رشد نمیکنه وبدنیانمیاد؟ انشالله ک مشکلی پیش نیاد اسی جون

یعنی نطفه یه جایی خارج از رحم لانه گزینی میکنه و شروع به رشد میکنه و شایع ترینش توی لوله فالوپی هست که ولی رشد میکنه لوله فالوپ رو میترکونه و خونریزی و درد شدید داره 

دوباره با یک لوله باردار شدم اما متاسفانه اونم سقط شد الان توی اقدامم منتظرم موعدم برسه ببینم خدا ب ...

حتما بهت میده عزیز دلم ، من توی اون مدت تخمک ازاد نمیکردم که باردار شم ولی با امپول ازاد شد و این یه چیز خوبه اگه سقط شه دلم میخواد بازم با قرص و امپول اقدام کنم و ایندفعه خودمو تقویت کنم بهت پیشنهاد میدم چیزای گرمی بخور از الان شروع کن صبح ها ناشتا عسل و دارچین و سیاه دانه بخور ، عرق رازینه بخور ، عرق فراسیون ، اردنخود بسیار عالیه هم گرمه هم رحم و تخمدان تقویت میشه به همسرتم بده عالیه ، تخم مرغ نطفه دار بگیر اول خرما بدون هسته با روغن حیوانی تفت بده بعد تخم مرغ بریز روش صبحانه خودت و شوهرم بخور هم رحمت گرم و تخمدان فعال میشه هم تحرک و اسپرم رو قوی میکنه امتحان کنم 

یعنی نطفه یه جایی خارج از رحم لانه گزینی میکنه و شروع به رشد میکنه و شایع ترینش توی لوله فالوپی هست ...

واااییی خدای من چقدر دردناک امیدوارم ک بحق همین لحظه ی عزیز بارداریه راحت وموفقی داشته باشیدخار ج از رحم نباشه پست دوستمونا خوندم خیلی ناراحت شدم بیچاره مازنا چ بدبختی هاک نمیکشیم 

واااییی خدای من چقدر دردناک امیدوارم ک بحق همین لحظه ی عزیز بارداریه راحت وموفقی داشته باشیدخار ج از ...

اره والله  ما که اصلا توی خانواده همچین چیزی نداشتیم هرکی ازدواج کرده ماه بعد باردار شده و و دوتا سه تا بچه دارن  از اینکه همه ازم میپرسن حامله نشدی خیلی دلم میگیره مادر شوهرمم یه روز گفته بود به شوهرم  دلم میخواست قبل از اینکه کسی بگه حامله میشدم نمیدونم چرا اینجوری شدم سنم هم ۲۱ هست نمیدونم چرا اخه 

حتما بهت میده عزیز دلم ، من توی اون مدت تخمک ازاد نمیکردم که باردار شم ولی با امپول ازاد شد و این یه ...

مرسی عزیزدلم

دستتو بذار روی شکمت و حمد بخون سعی کن هر وقت فرصت کردی و بیکار بودی اینکارو انجام بدی

امیدوارم به حق دل سوخته حضرت زینب بارداری موفقی داشته باشی و هییییییچ وقت متوجه نشی خارج از رحم چجوریه

اکثر چیزایی رو که گفتی تو این چند ماه انجام دادم

الان منتظرم ۵ دی بشه ، امیدوارم خدا نا امیدم نکنه

اره والله  ما که اصلا توی خانواده همچین چیزی نداشتیم هرکی ازدواج کرده ماه بعد باردار شده و و دو ...

مطمئن باش خدا بهترین رو برات در نظر داره گلم 

من که سی و یک سالمه و هنوز خدا بهم بچه نداده باید چی بگم

غصه نخور و توکلت به خدا باشه