2777
2789
😆😆اونوقت همه میگن اسکله و کلا ازش قط امید میکنن😅

آفرین دقیقا 

مردم یه مشت حرف یاد گرفتن هرجا میرن میگن 😂😂😂😂

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شوهر من روزی ۱۵۰ کار میکنه ۶۰ بنزین میزنه میاد خونه من بشینم هرهر بخندم بگم امید که فک نکنم فک کنه س ...

فکر کنم این داداشمون از مشکلات زیاد رد داده کلا روانشاد شده 😂😂😂😂😂😂

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

ولی خدایی خندیدیم دیگه 😆😆

آره واقعا جک امروزمونم جور شد😂😂😂

😂😂😂

پسرای این سایت فک میکنن اگه چنتا جمله قلمبه سلمبه بگن شاخ میشن 😓😂

😆😆😆😆وایییی دقیقااااا خخخ نمیری دختر 😆

عامو دعاکن بمیرم از دس این اشکولا راحت شم 😂😂😂

ما هر روز از صبح تا شب داریم اسم یه نفرو میاریم ولی اون امید نیست حسن...😂😂😂

لهنتی 😂😂😂😂😂

راستی چرا نخوابیدی؟

مرض دارم 😅

چند وقته شبا میام نینی سایت کلا برنامم بهم ریخته امشبم تا صبح کلا دسشویی بودم همین که چراعشو خاموش میکردم باز میاومد 😢😭بخدا دارم میمیرم دیگ از درد