2821
2789
مرض دارم 😅 چند وقته شبا میام نینی سایت کلا برنامم بهم ریخته امشبم تا صبح کلا دسشویی بودم همین که چ ...

چرا درد؟

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مامانم خونه نیس غذا بیرون خوردم 😢کلا روم به دیوار اسهالم شدید 😕پاهام دیگه بیحس شدن 

آخی عزیزم یه کاری میگم انجام بده :چایی خشک تویه ظرف یکم تفت بده بعدش آب بریز روش بذار یکم بجوشه بعدش صافش کن با نبات بخور 

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

مامانم خونه نیس غذا بیرون خوردم 😢کلا روم به دیوار اسهالم شدید 😕پاهام دیگه بیحس شدن 

وای منم دلم درد میکنه...خواب بودم ۴ از درد بیدار شدم

قهوه داری یه غلیظشو درست کن بخور خوب میشی سریع

والا مسئولیم گوشمونو با اراجیف پر کردن دیگه طاقت حرف مردمو نداریم...حی حرف الکی 😅😅

😂