2777
2789
😆😆اونوقت همه میگن اسکله و کلا ازش قط امید میکنن😅

آفرین دقیقا 

مردم یه مشت حرف یاد گرفتن هرجا میرن میگن 😂😂😂😂

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شوهر من روزی ۱۵۰ کار میکنه ۶۰ بنزین میزنه میاد خونه من بشینم هرهر بخندم بگم امید که فک نکنم فک کنه س ...

فکر کنم این داداشمون از مشکلات زیاد رد داده کلا روانشاد شده 😂😂😂😂😂😂

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

ولی خدایی خندیدیم دیگه 😆😆

آره واقعا جک امروزمونم جور شد😂😂😂

😂😂😂

پسرای این سایت فک میکنن اگه چنتا جمله قلمبه سلمبه بگن شاخ میشن 😓😂

😆😆😆😆وایییی دقیقااااا خخخ نمیری دختر 😆

عامو دعاکن بمیرم از دس این اشکولا راحت شم 😂😂😂

ما هر روز از صبح تا شب داریم اسم یه نفرو میاریم ولی اون امید نیست حسن...😂😂😂

لهنتی 😂😂😂😂😂

راستی چرا نخوابیدی؟

مرض دارم 😅

چند وقته شبا میام نینی سایت کلا برنامم بهم ریخته امشبم تا صبح کلا دسشویی بودم همین که چراعشو خاموش میکردم باز میاومد 😢😭بخدا دارم میمیرم دیگ از درد

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز