2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه مودبانه میپرسیدین جوابتونو میدادم

آیا خودتون هم متوجه هستین که دارین چرت می گویید؟

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

😂😂😂😂مودبانه ت تو حلقم خواهر

والا خب اسکول کرده ،همش میگه مثبت نگر باش ،فک کن طرف اجاره اش عقب افتاده صاحب خونه داره وسایلشو میریزه بیرون اونوقت لبخند بزنه بگن چرا میخندی؟بگه میخام مثبت نگر باشم 😂😂😂😂😓😓😓😓

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

یه کم دیگه تلاش کنین درست میشه

پس صحبت های بنده را به فراموشی بسپارید و همچنان به یاوه گویی خود ادامه دهید 

والا خب اسکول کرده ،همش میگه مثبت نگر باش ،فک کن طرف اجاره اش عقب افتاده صاحب خونه داره وسایلشو میری ...

شوهر من روزی ۱۵۰ کار میکنه ۶۰ بنزین میزنه میاد خونه من بشینم هرهر بخندم بگم امید که فک نکنم فک کنه سالمم😅😅