کتی_مارچ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/24 تعداد پست: 1108 عنوان زیر همکف 195 بازدید | 12 پست کیا این سریال رو میبینن؟نظرتون در موردش چیه؟ شازده کوچولو از گل پرسید: "آدم ها کجان؟". گل گفت:" باد به اینور و آنورشان میبرد، این بی ریشگی حسابی اسباب دردسرشان شده." 1398/09/27 | 23:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقصورتی عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3494 مضخرف و مسخره ... دیگه نمیبینم . خوشم نیومد تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
ااالی عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 1715 جالبی نیس قبلا طنزها یی میساختن چه باحال بودن واقع.ا خانه به دوش . سه در چهار و.... تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀
کتی_مارچ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/24 تعداد پست: 1108 مضخرف و مسخره ... دیگه نمیبینم . خوشم نیومد یعنی نبینمش؟ شازده کوچولو از گل پرسید: "آدم ها کجان؟". گل گفت:" باد به اینور و آنورشان میبرد، این بی ریشگی حسابی اسباب دردسرشان شده."
کتی_مارچ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/24 تعداد پست: 1108 چرت شازده کوچولو از گل پرسید: "آدم ها کجان؟". گل گفت:" باد به اینور و آنورشان میبرد، این بی ریشگی حسابی اسباب دردسرشان شده."
عشقصورتی عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3494 یعنی نبینمش؟ نبابا بدردنمیخوره تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
کتی_مارچ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/24 تعداد پست: 1108 جالبی نیس قبلا طنزها یی میساختن چه باحال بودن واقع.ا خانه به دوش . سه در چهار و.... ولی برعکس من طنزهای جدید رو بیشتر دوست دارم مث شمعدونی، پژمان شازده کوچولو از گل پرسید: "آدم ها کجان؟". گل گفت:" باد به اینور و آنورشان میبرد، این بی ریشگی حسابی اسباب دردسرشان شده."
ااالی عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 1715 ولی برعکس من طنزهای جدید رو بیشتر دوست دارم مث شمعدونی، پژمان اینام خوبن ولی هر چی جلو میریم فیلما کلا مسخره تر میشن من دلم به پایتخت خوشه فقط تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀
کهکشان_من عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 1375 اره شمعدونی و پژمان قشنگ بود ولی این چرته اعصاب خورد کنه بیشتر تا طنز پایتخت که عشقه کاش همون تکراریاشو دوباره نشون بده پسرم دوست داشتن تو زیباترین کار تکراری دنیاست...
کتی_مارچ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/24 تعداد پست: 1108 اره شمعدونی و پژمان قشنگ بود ولی این چرته اعصاب خورد کنه بیشتر تا طنز پایتخت که عشقه کاش همون ... از فوق لیسانسه ها هم بدتره؟ شازده کوچولو از گل پرسید: "آدم ها کجان؟". گل گفت:" باد به اینور و آنورشان میبرد، این بی ریشگی حسابی اسباب دردسرشان شده."
کهکشان_من عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 1375 از فوق لیسانسه ها هم بدتره؟ ارع بابا اون لااقل حبیب داشت پسرم دوست داشتن تو زیباترین کار تکراری دنیاست...
کتی_مارچ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/24 تعداد پست: 1108 ارع بابا اون لااقل حبیب داشت واقعا هم اون دیگه فقط حبیب داشت این اخرا شازده کوچولو از گل پرسید: "آدم ها کجان؟". گل گفت:" باد به اینور و آنورشان میبرد، این بی ریشگی حسابی اسباب دردسرشان شده."