2777
2789
عنوان

ازادی ندارم

1958 بازدید | 20 پست

سلام من خسته شدم دیگه  الان 19 سالمه ولی هرجا میخوام برم باید کلی دعوا کنم تا بتونم برم بابام برا بیرون رفتن خیلی گیر میده بهم هر کدوم از دوستام که بهم میگه بیا بریم بیرون یا بیا خونمون از خودم اختیار ندارم بگم میام  بهشون میگم میام بعد که به بابام میگم میخوام برم با دوستم فلان جا یا برم خونشون دعوا راه میندازه مجبورا ی بهونه بیارم کنسلش کن با اینکه بواشکی وقتی اون رفت برم 

فردا ناهار خونه دوستم دعوتم الان بهش گفتم داد کشید کفت حق نداری بری دفت تو اتاقش درم بست حالا موندم چجوری کنسلش کنم خودمم دلم میخواد برم خسته شدم دیگه به خدا همه دخترای هم سن و سال خودمو که میبینم همش بیرونن با دوس پسراشون ولی من حتی اجازه ندارم خونه دوستم که چند ساله دوستمه برم اصن حس خوبی ندارم اینکه نمیتونم برا خودم تصمیم بگیرم که برم بیرون یا نه خیلی عذابم میده حس اسیر بودن دارم میگید چی کار کنم؟ 😳 

دوست من دقیقا این شرایطو داره...هر جا بره یا مامانش یا داداشش راه میوفتن میان باهاش...متاسفانه باید بگم این جور خانواده ها اصلاح نمیشن تا زمانی که ازدواج کنی...دیدم که میگم

گروه تلگرام 

درسته که الان خیلی حرص میخوری کاملا ورکت میکنم چون دقیقا این روزهارو تجربه کردم امابزرگترکه شدی میبینی بیشتربه صلاحت بود عزیزم

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لعنت به زمونه انقدر بد شده که نگرانتن هرکی یجور بروز میده نگرانیش و متاسفانه نمیتونی کاری کنی

منم اجازه نداشتم با دوستام غیراز مدرسه رفت امد کنم فقط اونا میتونستن بیان مشکلی هم نداشتم

فقط دوستایی که تو همسایگیمون بودن با اونا میتونسم رفت امد داشته باشم

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)
لعنت به زمونه انقدر بد شده که نگرانتن هرکی یجور بروز میده نگرانیش و متاسفانه نمیتونی کاری کنی منم ا ...

به نظرم ربطی به زمونه نداره...عقاید مزخرف عهد قجریه که اجازه نمیدن دختر به طور مستقل فعالیت داشته باشه تو اجتماع

گروه تلگرام 
درسته که الان خیلی حرص میخوری کاملا ورکت میکنم چون دقیقا این روزهارو تجربه کردم امابزرگترکه شدی میبی ...

اخه من الان خونه دوستم برم یا نرم چ تاثیری تو اینده من میخواد بذاره؟ 

اخه من الان خونه دوستم برم یا نرم چ تاثیری تو اینده من میخواد بذاره؟ 

الان که تو نی نی سایتی شده حتمابخونی که دوستهای صمیمی چه خیانتی به دوستشون بعدازدواج کردن

یااینکه مردم عقلشون به چشمشونه.دوتاش بفهمن وبافرهنگ باشن که تو رفتی بادوستت خوش باشی فقط سه تا نفخم هم هستن که پشت سرت حرف دربیارن.من خیلی بز گترازتونیستم ولی اون روزهاروگذروندم والان میلبنم ارزش حرص خوردن نداشت نرفتم که نرفتم

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍
منم همین شرایط روداشتم ازدواج کردم و آزادی کامل دارم اینقد بهشون فشار میاد دیگه نمیتونن محدودم کنن👹 ...

من نمیخوام حالا حالا ها ازدواج کنم اخه 😢البته جالب اینجاس که بابام با ازدواجمم کاملا مخالفه خاستگار اینا میاد برام مامانم بهش میگه عصبانی میشه میگه حق نداره شوهر کنه