2777
2789
عنوان

ازادی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 20 پست
چرا چند ساله باهاشون دوستم حدود 6 هفت ساله بعد اونا خونه ما میان  

بابا ها کلا گیر هستن ولی شما سخت نگیر این افراد رو فقط باید با زبون نرم کرد قلقلشو پیدا کن راضی میشه ، ببین اون عصبانی میشه شماهم بدتر قاطی نکن خیلی آروم و نرم راصیش کن

بار الهی داده و نداده ات رو شکر💌💟💞💜💓💜💗

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بابا ها کلا گیر هستن ولی شما سخت نگیر این افراد رو فقط باید با زبون نرم کرد قلقلشو پیدا کن راضی میشه ...

نه بابا این کلا مشکل داره من که بچه بودم این گیرارو به مامانم میداد حالا که من بزرگ شدم دست از سر مامانم برداشته به من گیراشو میده 😿

نه بابا این کلا مشکل داره من که بچه بودم این گیرارو به مامانم میداد حالا که من بزرگ شدم دست از سر ما ...

اشکال نداره میدونم میشناسم بعضیا چجوریه اخلاقشون ، دیدم منم ولی بخدا باهاش حرف بزنی آروم میشه فقط نباید بدتر قاطی کنی ، زبون بریز مثلا بگو بابایی جونم میدونم تو دوس نداری برم ولی خب من چی منم باید یکم تفریح داشته باشم و نمیدونم این حرفا ، یا بگو قول میدم زود برگردم

یکی دوبارم زود برگرد خونه یکم که جو آروم شد خیالش راحت شد حرف گوش میدی دیگه خودش آروم میشه

بار الهی داده و نداده ات رو شکر💌💟💞💜💓💜💗
منم همین شرایط روداشتم ازدواج کردم و آزادی کامل دارم اینقد بهشون فشار میاد دیگه نمیتونن محدودم کنن👹 ...

خخخخخخ منم کاملا آزادم بخصوص تو پوششم ولی بهشون فشار نمیاد

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)
من نمیخوام حالا حالا ها ازدواج کنم اخه 😢البته جالب اینجاس که بابام با ازدواجمم کاملا مخالفه خاستگار ...

نه منظورم‌نبود که ازدواج‌کنی🙏خواستم بگم الانم بهشون زورمیاد من آزادم