2777
2789
عنوان

لاغری تا عید ۹۹

| مشاهده متن کامل بحث + 4905 بازدید | 46 پست
چجوریه .نه استپ نمیکنه هفته ای یه روز آزاد میخورم شوک میشه

۵ روز تا ۱۷۰۰ تا کالری مجازی بخوری ۳ روز در هفته فستی ینی اینکه نه نون میخوری نه شیرینیجات و نه برنج و سرخ کردنی این دوروز باید بینش دورز فاصله باشه و اینکه مثلا ۳۶ ساعت تا ۵۰۰ کالریتو حفظ کنی . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها منم پارسال اخرای آذر شروع کردم تا عید ۲۳ کیلو کم کردم خیلی خوب بود 

امسال چون یه مشکل برام پیش اومد نمیتونستم رعایت خیییلی میخوردم باز ۶ کیلو اضافه کردم دوباره باید شروع کنم 

من با شوشو جان میخوام شروع کنم 

منم دوست دارم لاغر بشم ۷۵ باید بشم ۵۵ البته از پارسال خیلی لاغر کردم روشن هم این بود که غذامو کم کرد ...

والا بچها من خسته شدم از رژیم ورقص وباشگاه و..همشون برگشت داره یکی ازفامیلام یه خانمه روبهم معرفی کرد دوستش بود10ماه پیش ازش قرص لاغری گرفتم ایرانی نبودن بارکد هم داشت اول میترسیدم ولی خیلی اعتماد خاطربهم داد دشکرخدا جواب گرفتم بترکون الان هم8ماه میگذره هیچ وزنی اضاف نکردم خداسرشاهده خودمم باورم نمیشد ولی بازم خییلی راضی هستم.شمارشومیزارم دوست داشتین زنک بزنید بی جواب نمیمونید09376964338.جواب گرفتین برابچم دعاکنید.

من از امروز شروع کردم😍😍😍یه دیقه ۴۰ تا دراز نشست میزنم

از فردا ۵ تاهم اضافه میکنماما کمرم درد گرفته وییی😢😢😢😢

غذا کم کردم سبزیجات میخورم وخرما😓😓😓دیگه فست فود ممنوع باید تا تابستون ۱۰ کیلو کم کنم🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

🥀بنام خداوند رنگین کمان🥀