2777
2789
عنوان

لاغری تا عید ۹۹

| مشاهده متن کامل بحث + 4903 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرکار نمیرفتم اونموقعه میرسیدم برم باشگاه الان دوسه ماهه همش اضافه کار بودیم شرکت هم همش نهار برنجی ...

من. هم برنج میخورم هم همه چی چه ربطی داره عزیزم باید بشماری چقد میخوری چقد مصرف میکنی یه دیس برنج میدن عین یه دیسم نباید بخوری که

عزیزم شما غذاتو کم کن به نظرم از سر کار که باشگاه میری برمی‌گردی بیشتر خسته و گرسنه میشی میتونی بری ...

تواین سرما من نمیتونم راه برم. پیاده روی و که دیگه هیچچچچ گشنه هم بشم یه سیب میخورم یا یه غذا بخار پزشده سبزیجات و مرغ و اینا مثلا 

اهان خوبه. منم دارم کالری شماری میکنم  .ولی ۱۲۰۰ یهو ممکنه استپ وزنی کنی.  روش رژیم ۵/۲ه ...

بهتره بزنی کرفس ببنی چقد بهت میده بعد با پایین اومدن وزنت کالریتم کم کم بیاری پایین

من. هم برنج میخورم هم همه چی چه ربطی داره عزیزم باید بشماری چقد میخوری چقد مصرف میکنی یه دیس برنج می ...

اتفاقا من ۱/۳پرس غذامو میخورم همیشه . ولی تحرک نداشتم همیشه باشاه میرفتم . تواین چندماه میرسیدم خونه میخوابیدم 😂

اگه دوست دارین لینک یه کانالوبدم رژیم میده بهتون خیلیم سادست من۸ کیلوتو۳۰ روز کم کردم همه چیم خوردم فقط رواصول روشش سم زدایی وسالم خوریه میتونی تویه روزحتی یه مرغ درسته روهم بخوری

اگه دوست دارین لینک یه کانالوبدم رژیم میده بهتون خیلیم سادست من۸ کیلوتو۳۰ روز کم کردم همه چیم خوردم ...

ازاین رژیما دهتا گرفتم عمل نکردم خودم بگیرم بهترمه خودمو میشناسم 😔