2821
2789
پاک کنم دیدین؟ 

بیا عکس مبینا رو بزار

من و عشقم عاشق همیم😍😍😍تازه متولد شدم بعد تمام اتفاقات زندگیمون توام کمکم کردی ای یارم با تموم دردایی که باهم کشیدیم😞😢 همه رو از یادم میبرم بخاطر خودمون 😍🤗

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من داستان نخوندم و نمیدونم چیه و چ جوریاس 

قضاوت نمیکنم 

اما این قضیه ک من براتون میگم کاااااااملا واقعی هس از اشناهان و اینک قضاوت نکنین دوستان 🙏 قضاوت سخته فقط کار خداست

یکی از اشناها همسرش معلم هستن و خانوم کارمند بیمارستان خانوم بسسسسسسسیار خوشگل ب حدی ک از بیمارستان چندییییین پیشنهاد های مختلف بهش شده اما اینقدر زن هس ک قبول نکرده 

حالا بگذریم این خانوم ی برادر بزرگتر داره و زنداداشش هم حدودا نزدیک ب ۵۰سالش فک میکنم باشه گویا ک بچهای بزرگی دارن 

این خانوم ۵۰ ساله با همسر این خانوم خوشگل رابطه دارن 

درواقع عروس و دوماد یک خانواده باهم رابطه داشتن 

این خانوم خوشگل ب شوهرش شک میکنه ی رو ک سرکار بوده و همسرش هم باید سرکار میبوده دلش شور میزنه و پاس میگیره برمیگرده خونه میبینه بله ماشین همسرش تو پارکینگ خونه اس میره بالا کلید میندازه میبینه همسرش با زنداداشش تو اتاق رو تختن 

از اونجا همه تلاششو برا طلاق میکنه ی پسر هم داره اما شوهرش راضی ب طلاق نمیشه و هیچ جوره طلاقش نمیده و ابراز پشیمونی میکنه

و اما زنداداشه همسرش ک برادر خانوم خوشگله هس متوجه میشه میخواد طلاق بده بچهاس نمیذارن قسم میدن باباشو نو ک اگر طلاق بدی ما هم از این خونه میریم پسرش گفته خودمو میکشم اگر مامانمو طلاق بدی 

الان این خواهر و برادر ب این زندگی نکبت بار دارن ادامه میدن از سر اجبار 

این واقعی هس دوستان باورکنین

وای بچه‌ها واقعا عکس تو گوگله خیلی وحشتناکه😕😕😕

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

واقعا نی نی سایت نمونه ی کوچیکی از جامعه ای هست که داریم توش زندگی میکنم، توش همه جور آدمی پیدا میشه،. از طرفی براتون خوشحالم که دغدتون فقط  دیدن عکس یه خانومی که معلوم نیست چیزی که راجع بهش گفتن راسته یا نه، از طرفی متأسفم که این جور اخلاقا رو از همجنسام میبینم، شماها همونایی هستین که بری عکس پوفایلاشون و ببینی 80 تا عکس از اینکه بهترین قاضی خداست، مرا قضاوت نکن،. هر قدیسه ای گذشته ای دارد و.... اونوقت میاین اینجا همه رو قضاوت میکنین و دنبال عکس اون بنده خدا می‌گردن 

زنان_برعلیه_زنان#  

صاحب عکس میتونه پیگیری قانونی بکنه اگه شکایت کنه پلیس فتا هم پیگیر میشه ول کنین بنده خدا رو آبروش رو ...

والا کچلم کردن از بس تگم کردن عکس بذارم در هر صورت تو گوگلم هست 

بر محمدو آله محمد صلوات
واقعا نی نی سایت نمونه ی کوچیکی از جامعه ای هست که داریم توش زندگی میکنم، توش همه جور آدمی پیدا میشه ...

مخاطبم تمام کسایی هستن که اسکرین گرفتن، هی دنبال عکس اون خانوم هستن و همش میگن میذارم و سریع برمیدارم، عکس بدبختو فرستادین تو گوگل،. بترسین از این کارتون که حق الناس افتاده رو گردنتون