2821
2789
بود خودمون میخوندیم من تا اونجایی که سما خونه باباشه میخاد طلاق بگیره خوندم با تیکه اخرش که شوهر مبی ...

من ک هیچ اشنایی با این اسم ها شخصیتها ندارم 

پ ساکت میشم دخالت و قضاوت هم نمیکنم 

عنش درومد دیگه

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بزار ین عکسشو

من و عشقم عاشق همیم😍😍😍تازه متولد شدم بعد تمام اتفاقات زندگیمون توام کمکم کردی ای یارم با تموم دردایی که باهم کشیدیم😞😢 همه رو از یادم میبرم بخاطر خودمون 😍🤗
به نظرم آنقدر بیکار نبوده همچین داستانی رو سرهم کنه تایپ کنه وعکسه خودشو ویکی دیگرو بذاره آبروشو ببر ...

آره انقد طولانی و با جزییات...داستانای دروغ خیلی به هم شبیهن...همون سادگی که باعث شد گول امین و مبینا رو بخوره هنوز تو جونشه...آخه کی میاد عکس خانوادشو بزاره جایی که نشه جمعش کرد

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️چ حرفایی ک بهم نزدن 

با کیا شدیم هشتاد میلیون  

تویه جای مجازی سر یه داستان مجازی به خاطر عکس یه آدم مجازی تن وبدن آبا واجداد همدیگه رو تو گورمیلرزونن!

خدایا خودت ظهور کن

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌

بزارین عکسو خب 

من و عشقم عاشق همیم😍😍😍تازه متولد شدم بعد تمام اتفاقات زندگیمون توام کمکم کردی ای یارم با تموم دردایی که باهم کشیدیم😞😢 همه رو از یادم میبرم بخاطر خودمون 😍🤗

مبینا پایین خونه باباش با پسرش داره زندکی میکنه.. حتی باباش احازه نداده بره توخونه با باباش اینا زندگی کنن..

سهیل توهمون 21 روز معتادشیشه ای میشه.. به سختی ترکش میدن تو کمپ..و همه حا هم گفته برا چی مبینارو طلاق داده..

مبیناهم با اون مرد نظامی ک تو یه گروه باهاش اشناه شده بود ازدواج کرد..اون مرد هم یبار ازدواج ناموفق سالهای قبل داشته..الانم خوشبخته

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

آره انقد طولانی و با جزییات...داستانای دروغ خیلی به هم شبیهن...همون سادگی که باعث شد گول امین و مبین ...

اینکه داستان دوروزه بود 

موردداشتیم توهمین سایت

یک خانومی چندماه سرکارگذاشته باداستان زندگیش

اتفاقا عکس هم میزاشته

خودم هم توتاپیکش بود

دستش هم روشد

هرچندمیدونم هنوزهست

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود