2821
2789
گناه داره عکسش تو گوگل انقد مادرش التماس کرد آبرومون نبرید قشنگ خیلی از کاربرای اینجا درسته به فناش ...

اگه درست باشه جریانش سما خانم خوب آبروی اونو نبرد 

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه درست باشه جریانش سما خانم خوب آبروی اونو نبرد  

اره دقیقا ادم هرچقدرم بد باشه حقش نیست اینجور بشه مگه نمیگن اگر شب هنگام کسی را در حال گناه دیدی فردا به اون چشم نگاش نکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی

خوش اومدی به زندگیمون گل پسر مامان😍👼
درک میکنم چی میگی عزیزم ولی همه آدما مث هم نیستن...ولی به نظرم واقعی بود کلا از اول داستانش هم معلوم ...

به نظرم آنقدر بیکار نبوده همچین داستانی رو سرهم کنه تایپ کنه وعکسه خودشو ویکی دیگرو بذاره آبروشو ببره 

بر محمدو آله محمد صلوات
بچها داستانش هنو هس بخونیم؟فقط میخوام بخونم قصد دیگه ای ندارم بخدا☹

بود خودمون میخوندیم من تا اونجایی که سما خونه باباشه میخاد طلاق بگیره خوندم با تیکه اخرش که شوهر مبینا طلاقش داد

هرجا تاپیک میزنم راجب سما...میترکه 

چند دقیقه بعد یکی دیگه زحمت میکشه دوباره تاپیک میزنه

deniz1313#  

فرشته گناهکار اسم رمانی هست که نوشتم. عکسمم میخواستم عکسی بذارم که هم خودم باشم هم معلوم نباشم... عکس رادیولوژی گردن مو گذاشتم   

تو تاپیک بغلی سر مبینا گیس کشی شد

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
تو تاپیک بغلی سر مبینا گیس کشی شد

مملکت قشنگ دیوونه خونه شده  

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌
خودت بگومادرشوهربدونه عروسش این کاره است به خاطرزندگی پسرش سکوت میکنه عاقلانه است به نظرت

والا خواهر من انقد چیزای عجیب تو زندگیم دیدم دیگه به راحتی نمیتونم بگم کی راست میگه کی دروغ...مادرشوهر به کنار...من یه مادری رو دیدم که با چاقو بچه خودشو سر هیچی زد...اینو تاپیک نمیزنم بگم چون میدونم باورش سخته به نظرم سما هم چه راست چه دروغ نباید تمام زندگیشو میریخت رو دایره...کاش به به قول خودت همش دروغ باشه

مملکت قشنگ دیوونه خونه شده    

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️چ حرفایی ک بهم نزدن 

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر