2821
2789
     وایی ینی فک کنم شب دیگه کابوس مبینا و سما ببینم با اینکه داستانو حتی نشنیدم & ...

تو رو خدا یکی بگه اخرش چی شد

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم والا ی بار ی کار بر تاپیک زد زنداداشش تو خیابون شوهرشو بوسیده و بعدم با ی کاربری دیگه نقش زن ...

احتمال سرکاری بودنش زیاده 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

یکی دو روزی که تو پربازدیدا و داغترینا بود سمتشم نرفتم

مردم رو بیکار گیر اورده انگار

به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید  چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ می‌کند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر
والا . مگه اینکه استارترش مریضی روحی روانی داشته باشه که چیزی براش مهم نباشه دیگه 

والا.معلوم نیست عکس کدوم بدبختیه باهاش دشمنی داره گذاشته اینجا.از کجا معلوم شاید اینجوریه اصلا.هرچیزی ممکنه جز حقیقت داشتن این عکسو ماجرا

دوستم داشته باشی یا ازم متنفر باشی فرقی نمیکنه،من همچنان میدرخشم⚽😉💞⑦CR💞
بابا کدوم سما .معلوم نیست کیه ملتو گذاشته سرکار.مگه میشه موضوع به این حساسی باشه و تو عکس خونوادتو ب ...

درک میکنم چی میگی عزیزم ولی همه آدما مث هم نیستن...ولی به نظرم واقعی بود کلا از اول داستانش هم معلوم بود آدمیه که لحظه ای تصمیم میگیره فک کنم الانم پشیمونه داستانشو گذاشته

والا.معلوم نیست عکس کدوم بدبختیه باهاش دشمنی داره گذاشته اینجا.از کجا معلوم شاید اینجوریه اصلا.هرچیز ...

منم باور نکردم اون داستانو 

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
🤣🤣🤣🤣🤣 منحرف

☺☺😂😂😂

خو سوتی نده بمن چه😂😂😂😂😂

به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید  چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ می‌کند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر
والا به نظر واقعی میومد...الان که گفتی یه لحظه آرزو گردم غیرواقعی باشه چون این پخش شدن عکس خیلی دردس ...

خودت بگومادرشوهربدونه عروسش این کاره است به خاطرزندگی پسرش سکوت میکنه عاقلانه است به نظرت

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود