2821
2789
یعنی دروغ بوده

بله داستان دروغ میزاشت

من خودم یک ماه توتاپیکش بودم همراهیش میکردم

اصلاااا یک وضعی

بعدش هم باز چندتاپیک زدو..اماهمش یارهاترکوندن 

اونجا هم تقریبا3ماه یابیشترسرکارگذاشته بود

بااسم های مختلف می اومد

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله داستان دروغ میزاشت من خودم یک ماه توتاپیکش بودم همراهیش میکردم اصلاااا یک وضعی بعدش هم باز چن ...

☹چ حوصله ای داشته خداوکیلی اگر این حوصله و وقتشو سر درس خوندن و فرهنگ و هنر و ... میذاش بلاشک الان ب جایی رسیده بود وقت سر خاروندن نداشت

من که اصلا آخرشو نتونستم بخونم

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش
اره دقیقا ادم هرچقدرم بد باشه حقش نیست اینجور بشه مگه نمیگن اگر شب هنگام کسی را در حال گناه دیدی فرد ...

بله درسته . اونم الان که اون بنده خدا هم به این فلاکت و بدبختی و بی آبرویی افتاده درست نیست همه جا هم آبروش بره 

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
بس کنید کم الکی قصاوت کنید

من قضاوت نمیکنم

اون چیزی که دیدم میگم

خودیارها تحقیق کردن واطلاع دادن به کاربرها

شماتازه واردید 

خبرندارید ازاین چیزها

یک مدت ببینیدکاربرهای فیک میبینیدچقدرزیادهستن

و..

☹چ حوصله ای داشته خداوکیلی اگر این حوصله و وقتشو سر درس خوندن و فرهنگ و هنر و ... میذاش بلاشک الان ب ...

کلا مشکل داشت

چندتاازدوستان ازروی عکسی که بی هواادرس پیج پاک نکرده بودرفتن صاحب عکسهاروپیداکردن ازاینستا

و...

به یارهم گفتن کاربرهاش قطع کرد

کلا مشکل داشت چندتاازدوستان ازروی عکسی که بی هواادرس پیج پاک نکرده بودرفتن صاحب عکسهاروپیداکردن ازا ...

ای واااای

عکس این خانوم مبینا بود چی بود صاحبشو پیدا کردن تو اینستا؟

ای واااای عکس این خانوم مبینا بود چی بود صاحبشو پیدا کردن تو اینستا؟

نه دوست عزیز

یک فرددیگه یک سال ویک سال ونیم پوش شروع کرد داستانهاش 

ستاره22بود

قطع شدباکاربری های دیگه اومد و..

من هم باهاش توتل درارتباط بودم

ازسرسادگی

نمیدونستم سرکاری

بعدکه فهمیدم سرکاری و.. بلاک کردم

یکدفعه تل من هک شد و..

ترسیدم 

درضمن باستاره 22 توتل نبودم

بلکه فردی به نام مهان که میگفت دوست وهمسایه و.. هستن