2821
2789
عنوان

دردکمر

32 بازدید | 5 پست

واسه ی دیسک کمر چیکار کنم دردش آروم شه دیسک زده بیرون دکتر هم رفته اما موقعی که بارون میاد یا هوا سرده درد میگیره😐

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
خفیف ؟

آره😫

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره😫

فقط استراحت عزیزم ، اگه دارو داری مرتب بخور 

به هیچ عنوان خم نشو اصلاااا ،چیزیی خواستی بلند کنی بشین بردار ، کار سنگین نکن ، بیشتر از نیم ساعت نشین یا پیاده روی نکن ، یه سری تمرینات هست روزی دو بار انجام بده 

کمرتو با روغن گیاهی ماساژ بده مثل زیتون یا بادام تلخ و گرم نگه دار با سه روز استراحت خوب میشی حتما 

فقط استراحت عزیزم ، اگه دارو داری مرتب بخور  به هیچ عنوان خم نشو اصلاااا ،چیزیی خواستی بلند کن ...

هیچکار نمیکنه همش استراحته ولی فایده نداره😫

2790
2823
2791
2779
2792