2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

116 بازدید | 22 پست

یه دفعه یه چیز عجیبی تو معدم به سمت قفسه سینم پیچ خورد انگار قلبم یهو بریزه ولی چرخیدنشو کامل حس کردم همراه با سرفه بود انگار یه لحظه نفسم بند بیاد.چی شد یعنی؟ترسیدم

نمیدونم تپش قلب نداشتی

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا داشتم.اتفاقا داشتم تاپیک بی خوابی و تپش قلب میزدم یهو اینجوری شدم 

شایدازاونه من بعضی وقت تو خواب دلم میریزه صدای قلبم توگلواحساس میشه چندباردکتررفتم سالم بودم دکتر گفت از اعصاب و استرس هست

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
شایدازاونه من بعضی وقت تو خواب دلم میریزه صدای قلبم توگلواحساس میشه چندباردکتررفتم سالم بودم دکتر گف ...

پس از استرسه.چند شبه بی خواب شدم تپش قلب خفیف دارم ناراحتی ندارما ولی یجور استرس درونی دارم .اره منم دیشب چند بار از تپش قلب پریدن از خواب همشم خوابای بد دیدم.

پس از استرسه.چند شبه بی خواب شدم تپش قلب خفیف دارم ناراحتی ندارما ولی یجور استرس درونی دارم .اره منم ...

من تایکم استرس یاناراحتی برام پیش بیاد شب مکافات داره خوابیدم😢🤕

نه نفخ نبود سمت راستم بود بالای معده به طرف قفسه سینه.انگار یه چیزی بچرخه.الانم قفسه سینم سنگینی میک ...

معده از وسط قفسه سینه شروع میشه تا زیر قلب واسه اینه که گاهی حتی معده دردو با دردقلب اشتبا میگیریم... حالا برو دکتر خیالت راحت بشه ولی بنظرم چیز خاصی نیست