2777
2789
عنوان

نامزدی

212 بازدید | 8 پست

بچه ها کسی هست چند وقته نامزد باشه پیش به سوی عقد کردن باشه و دلهره داشته باشه که عایا کارم درسته یا نه اصن ازدواج کنم یا نه البته گفته باشم نامزدم کسی بوده که دیوانه وار دوستش داشتم و برای بهم رسیدنمون کلی تلاش کردیم ولی نمی‌دونم چند وقته چه مرگم شده کل وجودم شده دلهره 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
۱
0
0%
۳
4
100%

کلن نزدیک عقد این هیجانات طبیعیه 

اگه انتخابت درسته و عقلت میگه برو جلو ولی حس درنیت اینجوریه طبیعیه 

من یکی ک حاضر نیستم به اون روزا برگردم  😣😣😣😣

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ای مشکلو نامزدم داشت.دوسم داشت ولی از انتخابم مطمئن نبود هی عقدو مینداخت عقب منم فهمیدم دلیلش چیه نامزدیو بهم زدم.برگشت بهم گفت چه خوب شد بهم خورد اصن دلم یجوری بود تو هیچی نداشتی من خر شده بودم خداروشکر تموم شد.ببین اننننقدر دلم از حرفاش شکست که هروقت یادم میاداشکم عین ابربهار میباره.ولی بعد ی سال برگشت با پررویی تمام بهم پیام داد و خواست برگرده و گفت پشیمونه.

یعنی میخوام بهت بگم بخاطر ی حس کاری نکن که هم دل طرفت بشکنه و هم راه برگشت نداشته باشی

من ای مشکلو نامزدم داشت.دوسم داشت ولی از انتخابم مطمئن نبود هی عقدو مینداخت عقب منم فهمیدم دلیلش چیه ...

یعنی بنظرت حسم الکیه؟الان که این حسو دارم همش هم بهش بدبین شدم ابم ک میخوره من ناراحت میشم و می‌شینم گریه میکنم

یعنی بنظرت حسم الکیه؟الان که این حسو دارم همش هم بهش بدبین شدم ابم ک میخوره من ناراحت میشم و می‌شینم ...

نمیدونم من این حسو به کسی نداشتم.ولی خب اگه فک میکنی ممکنه پشیمون بشی بگرد دلیل قانع کنندشو پیدا کن.نه اینکه الکی یکار کنی نه راه پس داشته باشی نه راه پیش

نمیدونم من این حسو به کسی نداشتم.ولی خب اگه فک میکنی ممکنه پشیمون بشی بگرد دلیل قانع کنندشو پیدا کن. ...

اصلن نمی‌دونم چیکار کنم ولی از اینکه بخام ازش جدا شمم میترسم بخاطر خانواده ها