2777
2789
عنوان

زن داداشمم🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 61381 بازدید | 1487 پست
منم دلم میخواد خواهرشوهر بشم😭😭😭

@turk_asana  

@sedayemina  

@shabnamtala  

این کسی رو که ریپلای کردم در به در دنبال شماها میگرده 😆😆😆😆

این ایشون و این هم زنبیلتون

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دلم فیلم میخواد     @jiaresh    پدر این بیچاره رو دراوردم انقد تگش کردم ...

😂😂دانلود کردی stranger things??

American psycho رو ببین منم میخام ببینم یاامروز یا فردا

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
ساراجان ینی سرعت رل زدنت درکسری از ثانیس 😐😂

OMG سلام هووی سابق چطوری طلا

😂😂😂😂😂چیکار کنیم جفتمون گول این پسره هیز چش سفید نیمارو خوردیم با اون مادر دافش😂

عاغا نمیتونی مخ پسر مردمو بزنی حسودی نکن😂😂

I am a queen because I have a cute mad king
OMG سلام هووی سابق چطوری طلا 😂😂😂😂😂چیکار کنیم جفتمون گول این پسره هیز چش سفید نیمارو خوردیم با ...

سلام ب روماهت هوو😁

😂😂اره اونا ک اصلا کارشون همینه اغفال دخترای بی‌شیله‌پیله😂 میبینی خونه خراب همه رو اواره میخواد میخوام تِر بزنم ب زندگیت