2777
2789
عنوان

زن داداشمم🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 61381 بازدید | 1487 پست
بله گلم حالش خوبه

خب خدا رو شکر من دنبالش بودم ببینم چی شده.تو همون تاپیک من گفتم دلم روشنه چیزی نشده

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب خدا رو شکر من دنبالش بودم ببینم چی شده.تو همون تاپیک من گفتم دلم روشنه چیزی نشده

❤❤❤

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
❤❤❤

تولدش مبارک.منم چند روز دیگه تولدمه

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
تولدش مبارک.منم چند روز دیگه تولدمه

تولد شمام پیشاپیش مبارک باشه🌹

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
تولد شمام پیشاپیش مبارک باشه🌹

ممنون گلم.فدا مدا😙😙😙

من هر وقت امضاتون رو میبینم خنده ام میگیره.عالیه😂😂😂

ممنون گلم.فدا مدا😙😙😙 من هر وقت امضاتون رو میبینم خنده ام میگیره.عالیه😂😂😂

همیشه بخندی گلم😃😘

همیشه بخندی گلم😃😘

ان شاءالله.همینطور شما

@دوردونه76     @خاطرهr     @خاله_سوسکه76     @یــلــداخــانــ ...

جووووون تولد هوووورا 😍😍😍💃💃💃

@شکلات_عسلی  تولدت هزاران بار مبارک عسلم😙😙 🎉🎊🎉🎈🎉🎊🎈🎊🎉🎈🎊🎈🎊🎊🎉🎈🎉🎁🎁🎂

...........
@یخمک_فروش_جهنم     @_nilay     @پریساباربی     @مامان_بزرگ1 ...

تولدش مبارک انشالله همه مون با هم ۱۲۰ساله بشیم ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

@شکلات_عسلی  

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

تولدت  مبارکه شکلات   جونی   🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
خوبم عزیزدلم ❤❤❤

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
چه خواهرشوهر مهربوني ك اجازه داده عروسشون اسم كاربري ني ني سايتش  رو داشته باشه😬😁 ما اگ ...

مطمین باش یه کاربری دیگه داره اونجا تاپیکهای اونجوری که مدنظر شما هست را میزنه

ایصا زن دادشش هم همینطور

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه