2777
2789
عنوان

زن داداشمم🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 61381 بازدید | 1487 پست
قربونت خدا شمارم به پدر و مادرت ببخشه ❤

فدات بشم عزیزدلم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

واي من قبلافكرميكردم شكلات عسلي واقعاعروستونه تاتاپيك خواهرشوهريشوديدم گفتم واااا چرا پ به نهال ونازي برنميخوره😂😐😂😐اونموقع بودكه دوزاريم افتادكه شوخي ميكنيد🤦🏻‍♀️😑

😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واي من قبلافكرميكردم شكلات عسلي واقعاعروستونه تاتاپيك خواهرشوهريشوديدم گفتم واااا چرا پ به نهال وناز ...

وای عزیزم😂😂❤

دیدی چقد به ما فحش داد؟

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

تولدت مبارک عسل عسل تپل تپلیه مهربون @شکلات

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....
اره زنداداش عفريته❤️😁😁🤭

😂اخیش بالاخره یکی بود به اون فحش بدا

میگم شما کنکورو چیکار کردین؟ رفتین دانشگاه؟ یا موندین پشت کنکور؟ اگه دوس ندارین نمیخواد چیزی بگین

رفتم دانشگاه

شما کاربری قبلی داشتین؟؟؟

بسلامتی موفق باشین❤ آری

ممنون🙏🏻