2777
2789
عنوان

پول تو جيبي

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 32 پست
ماشاالله ۷ تومن خوبه.خوب پول وامو چیکارمیکنه؟؟ من شوهرم نزدیک ۳۲۰۰ میگیره ماهی ۵۰۰ میده براپس اندازم ...

اره واقعا احمق بودم ، اصلا نميزاره يك پول بمونه لرام ، همش وام ميگيره تا خرج نكنه تو خونه 

نه رستوران ميبره ، نه كافي شاپ، ميريم پارك يك بستني نميخره 

مثل برده ميمونم تو خونش نه بيرون ميبرتم نه پول ميده هيچ كاري برام نميكنه 

هركس منو ميبينه ميكه چقدر لاغر شدي

عزیزم خودتونم مقصرید یه زن تا زمانی که از نظر مالی مستقل نشده ازدواج کردنش اشتباه محضه همین الانشم د ...

متاسفانه اجازه نداد دیگه برم سرکار ،و الآنم اینقدر بد پول میده بهم نمیتونم چیزی پس انداز کنم ،مگر اینکه کار یواشکی بگیرم تم منزل انجام بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس کلا نمیخواد زیاد خرج کنه و پول بده باید خودت با صحبت و این چیزا متقاعدش کنی.. وقتی داشته باشه ۲ ...

خيلي حرف زدم ء، مشاوره رفتم ، دعوا كردم 

فك كن سالكردازدواج بهم كفت بين رستوران وازمايشت يكي رو انتخاب كن 

متاسفانه اجازه نداد دیگه برم سرکار ،و الآنم اینقدر بد پول میده بهم نمیتونم چیزی پس انداز کنم ،مگر ای ...

خدایااااا😤مگه قبل از ازدواج با هم حرف نزدید؟زن گرفته یا برده؟خدا لعنت کنه این مدل مردا رو😐

خدایااااا😤مگه قبل از ازدواج با هم حرف نزدید؟زن گرفته یا برده؟خدا لعنت کنه این مدل مردا رو😐

چرا ،قبل از ازدواج گفت نمی‌خوام کار کنی منم قبول کردم ولی متاسفانه خیلی اشتباه کردم که استقلال مالیم رو ازدست دادم،من غیر از پول تو جیبی هیچ مشکل دیگه ای با شوهرم ندارم،تملم مشکلم اینه که سر خرید هر چیزی باید بهش بگم تا بهم پول بده ،وگرنه واقعا مشکل دیگه ای ندارم باهاش ،دیکه موندم چکار کنم 

چون مشکل دیگه ای هم ندارم دلم نمی‌خواد طلاق بگیرم 

الان ٥سال زنشم تا حالا يك تيكه خودش برام نخره نه ميگه هم ٢٠٠ خواستي بخاه نخواستي نخاه ،  نه مي ...

بگو دیگهذ200 قبول نمیکنم، هر چی لازم داشته باشم طبق قانون، وظیفه  تو هست. تقصیر خودت بوده که 5 سال به این گدابازی عادتش دادی. تازه 7 تومنم میگیره

چرا ،قبل از ازدواج گفت نمی‌خوام کار کنی منم قبول کردم ولی متاسفانه خیلی اشتباه کردم که استقلال مالیم ...

خب رک و راست بهش بگو که از این نظر کمبود داری و ازش بخواه یا نیاز های مالیتو برطرف کنه یا بذاره خودت بری سر کار

بگو اگه نمیتونی خرجمو بدی بذار کار منم

گفتم بهش ،میگه هروقت هرچی خواستی برات تهیه کردم 

راستم میگه هرموقع هرچی خواستم خریده،نه نگفته ،ولی من دیلم میخواد تو کیفم و تو کارتم پول داشته باشم می م بیرون یه چیزی دلم میخواد بخرم،دیکه به شوهرم نگم یا اصلا واسه خودم پس انداز کنم ولی پول دست من نمی‌ده دست خودشه همیشه هم همه چی برام تهیه میکنه

خب رک و راست بهش بگو که از این نظر کمبود داری و ازش بخواه یا نیاز های مالیتو برطرف کنه یا بذاره خودت ...

میگم که هرچی بهش میگم برام میخره،ولی پول دست من نمی‌ده ،من دلم میخواد پول بهم بده خودم پس انداز کنم یا یه چیزی بیرون میبینم بخرم ،نخوام دیگه به شوهرم بگم ولی این میگه به من بکو من میخرم برات 

دوست داره وابسته باشم بهش انگار از نظر مالی ،وگرنه برام کم نمیزاره تو خرید و اینا 

بگو دیگهذ200 قبول نمیکنم، هر چی لازم داشته باشم طبق قانون، وظیفه  تو هست. تقصیر خودت بوده که 5 ...

هميشه ميگه شكمتو سير ميكنم ديگه چي نياز داري ؟ من خودم ٢٠٠ت خرج نميكنم تازه تو زبونتم دراز شده 

بگو دیگهذ200 قبول نمیکنم، هر چی لازم داشته باشم طبق قانون، وظیفه  تو هست. تقصیر خودت بوده که 5 ...

هميشه ميگه شكمتو سير ميكنم ديگه چي نياز داري ؟ من خودم ٢٠٠ت خرج نميكنم تازه تو زبونتم دراز شده 

واقعا خجالت اوره این طرز حرف زدن. بگو دویست تومنو چیکار کنم؟ دکتر رفتم قرص تقویتی برام نوشته، بدنم ضعیف شده. لباس ندارم. مگه برده اورده؟ چند روز قهر کن برو، بذار یه نفر باهاش حرف بزنه، ببین به حرف کی گوش میده. تقصیر خودته که 5 سال باهاش با این روش کنار اومدی. بخدا مزدم نصف شوهر تو حقوق نمیگیرن اما وضع زناشون بهتره. بگو اینجوری نمیتونم زندگی کنم. اخه این چ زندگیه؟! 

واقعا خجالت اوره این طرز حرف زدن. بگو دویست تومنو چیکار کنم؟ دکتر رفتم قرص تقویتی برام نوشته، بدنم ض ...

فك كردم با صبوري درست ميشه !!!!! ولي بدتر شد بهتر نشد ، اره كم كم به فكر اينم بزنم سيم اخرررر به خانوادم بكم

فك كردم با صبوري درست ميشه !!!!! ولي بدتر شد بهتر نشد ، اره كم كم به فكر اينم بزنم سيم اخرررر به خان ...

من نمیدونم چه جور لباس می پوشی!! چه جور به خرج نظافتت میرسی!! چه جور لوازم ارایشی میخری!! خییلی کار اشتباهی کردی که 5 سال اینجوری گذروندی. یه روزی به خودت میای می بینی از کمبود ویتامین و غذا از قیافه افتادی!! بگو 7 تومن میگیری چرا میگی 200 برای خودم خرج نمیکنم؟ اصلا وقتی خرج نمیکنه چرا کار میکنه؟! اصلا پول برای چشه؟! 

تو رو خدا جواب منو نده، اعصابم خورد شد