2777
2789
عنوان

پول تو جيبي

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 32 پست
من نمیدونم چه جور لباس می پوشی!! چه جور به خرج نظافتت میرسی!! چه جور لوازم ارایشی میخری!! خییلی کار ...

من ادمي بودم كه هروز يك رنگ ميپوشيدم ، الانم تو اين ٥سال اينقدر رو خودم فشار اوردم مه هميشه شيك باشم گاهي شد قرض گرفتم لباس خريدم ، سعي كردم به همه چيزم درسم ولي كلي با سختي كلي با دو دوتا چهارتا ، تو خونه اين ادم شدم اسكلت  خانوادم همش ميگن چراتو هروز ضعيف تر ميشن نميدونم تو دلم هزارتا عقده جم شد ، گاهي پدر مياد منو ميبره بيرون جايي ي چيزاي بو برده 

من نمیدونم چه جور لباس می پوشی!! چه جور به خرج نظافتت میرسی!! چه جور لوازم ارایشی میخری!! خییلی کار ...

همسر من تو خانواده بزر ك شده كه ميكن بايد هرچي داري بدي وام تا پول الكي خرج نشه ،  اصلا پول براي رستوران گشتن حتي خوردن  اشتباه ميدونن ، چه برسه به لباس 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط زبون داره ، براي همين عذاب وجدان ميگيرم بزارم برم بااينكه گاهي كاراي ميكنه كه ميفهمم اصلا سلامتي من براش مهم نيست، گاهي بشوخي ميگه بهم بچه بده هرجا خواستي برو نميفهمم شوخيه جديه سردرگمم