2777
2789
عنوان

پول تو جيبي

416 بازدید | 32 پست

بچه ها من همسرم ماهي ٢٠٠ ت بمن ميده ميگه همه چيز باخودهت ، لباس، لوازم ارايش، دارو ، دكتر ، پول گوشي ، كلا همه چيز باشگاه 

يك مدت ديگه بريدم خسته شدم اصلا فك ميكنم   پس شوهر يعني چي ؟ حتي اگر ٢٠هزار ت كم بيارم بهم قرض ميده ماه ديگه از پول تو جيبيم كم ميكنه ،

بنظرتون حق دارم ببرم يا نه ؟ 

خب شاید محدودیت مالی داره.

📢📢آقا هستم،کاربرآقاست.آقاهستم.کاربر آقاست پس لطفا در ریپلای کردن دقت کنید, تو به من احترام میگذاری و منم به شما احترام میگذارم،چون میخام یکی مثل تو باشم  تو به من توهین میکنی اما من به شما توهین نمیکنم چون نمیخام یکی مثل تو باشم  اینجا عضو شدیم برای استفاده از تجربه و تفاهم همدیگه, باهم دشمنی که نداریم و به خاطر تو خودمم رو زیر سوال ن خواهم برد. میدونم شاید تند رفتم؛ ولی سرعتم غیرمجاز نبود , هرگز ازت سبقت نگرفتم. اما تو............ اما تو؛  اماتو آنقدر با گذشت بودی که از من هم گذشتی.........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا شوهر من اصلا همینم نمی‌ده ،هروقت هرچی میخوام باید بهش بگم می‌خوام برم آرایشگاه میشه فلان قدر ،لونم اندازه همون بهم پول میده ،هرچی میگم بهم پول تو جیبی بده دلم میخواد پول داشته باشم همیشه تو کیفم پول باشه میگه هروقت هرچی خواستی بگو من میخرم برات 

منم والا بریدم 

من توقع زيادي ندارم بهش ميگم همه چيز پاي خودم ولي گاهي هم تو به عنوان همسر يك چيزي برام بخر كه كمكي بمنم بشه ، نه توان داره ولي نميخاد منو پرو وپر توقع كنه ، اگر مراسمي دعوت باشيم خودم بايد خرج همه چيزمو بدم ، 

همسرم من كل درامدش ٧ميليون ولي اينقدر وام وقسط برميداره كه مبادا تو خونه وزندگيش خرج زياد كنه ، توانش هست كه هرماه حداقل ٢٠٠ ت خودش برام چيزيكه لازم دارم جدا از پول توجيبيم برام بخره ولي نميده 

من توقع زيادي ندارم بهش ميگم همه چيز پاي خودم ولي گاهي هم تو به عنوان همسر يك چيزي برام بخر كه كمكي ...

اینجوری باید از همه چیت بزنی

اگه خودش بگیره چی؟ پول نگیر ولی خودشو ببر همه چی بگیره واست

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

200 تومنو اگه جلوی بچه بندازی قهر میکنه بعد توقع داره تموم خرج و مخارجتو با این چندرغاز پرداخت کنی؟یعنی واقعا خودش نمیفهمه ۲۰۰ تومن پول یه مانتو هم نیست؟نداره یا نمیخواد بده؟اگر داره و ناخن خشکه برو شکایت کن دادگاه کم کمش هیچی هم که نداشته باشه ۴۰۰ ۵۰۰ تومن واسش میبره اگرم واقعا نداره چاره ای جز صبر و سازش نداری

نمی دونم من ماهانه اصلا نمی گیرم هر چی نباز داشته باشم

حالا دیدی چند ماهی هیچی یه دفعه یه ماه پانصد تومن

...باهاش صحبت کن وقتی اعصابتون آروم براش حساب کن بگو واقعا با این گرونی ها نمی تونم مدیریت کنم

همسرم من كل درامدش ٧ميليون ولي اينقدر وام وقسط برميداره كه مبادا تو خونه وزندگيش خرج زياد كنه ، توان ...

ماشاالله ۷ تومن خوبه.خوب پول وامو چیکارمیکنه؟؟ من شوهرم نزدیک ۳۲۰۰ میگیره ماهی ۵۰۰ میده براپس اندازم.بقبه چیزامم باخودش.شماشوهرتو بدعادت کردی

اینجوری باید از همه چیت بزنی لگه خودش بگیره چی؟ پول نگیر ولی خودشو ببر همه چی بگیره واست

الان ٥سال زنشم تا حالا يك تيكه خودش برام نخره نه ميگه هم ٢٠٠ خواستي بخاه نخواستي نخاه ، 

نه ميتونم مو رنك كنم، نه ميتونم قرص ويتامين بخرم  نه لباس ، 

نميدونم بايد باهاش چيكار كنم ؟؟؟ تازه از الان ميگه اگر يك زمان وضع ماليم خوب شد يك مقدار بهت ميدم بازم دكتر وهمه چيز با خودتت

والا شوهر من اصلا همینم نمی‌ده ،هروقت هرچی میخوام باید بهش بگم می‌خوام برم آرایشگاه میشه فلان قدر ،ل ...

عزیزم خودتونم مقصرید یه زن تا زمانی که از نظر مالی مستقل نشده ازدواج کردنش اشتباه محضه همین الانشم دیر نشده سعی کنید به هر نحوی که میتونید یه درامدی هر چند کم از خودتون داشته باشید

الان ٥سال زنشم تا حالا يك تيكه خودش برام نخره نه ميگه هم ٢٠٠ خواستي بخاه نخواستي نخاه ،  نه مي ...

پس کلا نمیخواد زیاد خرج کنه و پول بده

باید خودت با صحبت و این چیزا متقاعدش کنی..

وقتی داشته باشه ۲۰۰ واقعا کمه... 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40