2777
2789
عنوان

جاى من بودين بهش پيام ميدادين؟😨

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بگم معلومه جاش خوبه نگران نباش😂😂😂❤️

سریال لیسانسه ها را دیدی حبیب چطوری تعریف کرد ۷واب عموی همسر اینده دکتر محمود مهاجر

عین اون بگو

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
مثلا چ متنى پيشنهاد بده استاد😍😍😍😍😍

یه شعر جالب پیداکن بنویس که مفهموی فلسفی عارفانه عاشقانه حکیمانه باشه

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

نه 

من خیلی هم عاشق باشم اینکارو نمیکنم. چون میدونم عشقم هر چقدرم زیاد باشه وقتی اون عشقش قد من نبوده که بخواد بیاد جلو پس بهتره بیخیال شم 

برای من مهمه اون بیشتر یا لااقل قد خودم منو بخواد اما پسری که نمیاد جلو یعنی اونقدی نخواسته پس منتفیه

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
فکرکنم مینظورش این بودبراهمکلاسیت بنویس سلام یارقدیمی تپ.توبه خودت گرفتی گفتی سلام عجقم خاست صایع نش ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اره اخه دوباره جواب داد فهميدم نميشناسيم همو

😂😂😂😂ميگم تنها دل نگرونيش تو بودى

آره بگو تو رو سپرد ب من گفت تا چهلم صبر نکنید سریع برید خواستگاری😅😅😅🤣🤣😂😂👍🏻👍🏻👍🏻

ما کوچیکا خدامون بزرگه.....  کاربر سابقم🤕 کاربریمو بعلت شناخته شدن ترکوندم🤣 والا هر اسمی زدم نیاورد چاره ای نداشتم😂
😂😂😂😂ميگم مادربزرگت ميگفت تا چهلم من صبر نكنيد

اصلا هر چه زودتر بهتر گناه داره دو تا جوون عذب عزب عظب راست راست راه برند اینجا مارهای غاشیه دارن گوشت تنشون را گاز گاز میکنن ب ید بساط عروسیشون را جور کنید وگرنه از قبر در میام میخورمتون