2777
2789
عنوان

خستم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق با شماست گلم.احترام مادرتون واجبه و شما هم تا جایی که میتونستین کمک کردین ضمن اینکه میگین مادرتون ...

نمیخوام بی احترامی کنم بهش اما منطق نداره تا بگم سریع قهر میکنه و کلا باهام قطع رابطه میکنه ۶ تا چیز دیگه هم میچسبونه بهم باید خودش درک کنه

نمیتونه کارش آزاده از صبح تا ۱۰ شب سر کاره از خونمون تا خونه ی مادرم هم ۲ ساعت راهه

باور کن اگه بین شما و همسرت به خاطر این مسئله اختلاف و دعوا پیش بیاد هیچ کس نمیاد مشکلتون رو حل کنه پس تا بین شما و همسرت ناراحتی پیش نیومده برو پیش شوهرت

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
چرا؟؟من که همه کار براش کردم خودم مریض میشم کسی به دادم نمیرسه حامله شدم کسی نبود سقط کردم کسی ازم م ...

وقتایی ک اوشون از شما نراقبت میکردن و یادت رفته

خودت مادر میشی متوجه میشی چقد سخته

نمیخوام بی احترامی کنم بهش اما منطق نداره تا بگم سریع قهر میکنه و کلا باهام قطع رابطه میکنه ۶ تا چیز ...

منم مادرم کوروش عمل کرده بود  اما هرشب یکی از خواهرام می رفتیم پیشش.ما پنج تا خواهریم اینجوری فشار به هیچ کس نمیومد.اما شما دست تنهایی خدا صبرت بده 

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
منم مادرم کوروش عمل کرده بود  اما هرشب یکی از خواهرام می رفتیم پیشش.ما پنج تا خواهریم اینجوری ف ...

کمرش

منم مادرم کوروش عمل کرده بود  اما هرشب یکی از خواهرام می رفتیم پیشش.ما پنج تا خواهریم اینجوری ف ...

یدونه دخترم با یه برادر که مشکل ذهنی دارم😔😔مادرمم درکم نمیکنه حال روحیم بعد سقطم افتضاحه دلم میخواد تو خونم تنها باشم هضم کنم اما اصلا برای خودم و شوهرم وقت نمی تونم بزارم خستگی هامو میبرم براش

با مامانم که درکم نمیکنه چیکار کنم خستم بخدا اشکم در اومده

شما صحبت بکن خواست قبول کنه نخواست نکنه.ببخشید که اینجوری میگم اما زندگی خودت واجب تره.به مادرت بگو پنج شنبه و جمعه ها  میام بهت سر میزنم.باور کن اصلاً صلاح نیست شوهرت تنها باشه و بدتر اینکه  برای شام 

می ره مادر شوهرت .

وقتایی ک اوشون از شما نراقبت میکردن و یادت رفته خودت مادر میشی متوجه میشی چقد سخته

شما بی انصافی میکنی من شوهر کردم ۲ ماهه اینجام وضع مادرمم جوری شده خودش میتونه از پس کاراش بر بیار بعد منم شوهرم ۲ ماه بره پیش مادرش بمونه خوبه؟مادر شوهرم بخاطر ۳ لقمه غذا که به شوهرم میده سر من کلی منت میذاره من برادرم مشکل ذهنی داره همه بیمارستاناشو من بودم همه کاراشون با منه شوهرم باید چیکار کنه؟مادر من خودش یک هفته هم برای مادرش نمونده اما من تا حد توانم انجام دادم روحیه یه آدمی که سقط میکنه به نظرت میتونه بیمار داری کنه؟؟؟؟شما اگه میتونی خوشبحالت خدا خیرت بده من نمیتونم شرایطشو ندارم