بچه ها خیلی خستم....مامانم نزدیک ۲ ماهه پاشو عمل کرده دقیقا از روزی که سقط کردم پاشو عمل کرده اومدم خونش... من فقط ۵شنبه جمعشو خونم بود و هفته ی بعدم باید باشم...حالا امروز دکترش میگه ۲ هفته دیگه باید بیای فیزیوتراپی دیوونه شدم دیگه خودش میتونه یکسری کاراشو انجام بده فقط یک برادر دارم مشکل ذهنی داره که اونم دست شویی بردنش مشکله که میتونه ببره توالت فرنگی بخدا خسته شدم شوهرم دیگه صداش در اومده خودش هم توقع داره بیام نمیگه دختر بدبخت منم زندگی داره تروخدا قضاوتم نکنین خسته شدم
چرا؟؟من که همه کار براش کردم خودم مریض میشم کسی به دادم نمیرسه حامله شدم کسی نبود سقط کردم کسی ازم مزاقبت نکرد من ۲ ماهه زندگی و شوهرمو ول کردم شما اینکارو میکنین؟
حق داری آدم کم میاره. شوهرت هم حق داره دو ماه خیلیه. نمیشه مامانتو ببری خونه خودت؟
توالت فرنگی نداریم آسانسور هم نداریم از طرفی هم خودش نمیاد میگه تو بمون مادرشوهر عوضیمم ۲ لقمه غذا به شوهرم میده هزارتا سرکوفت و منت میذاره بعد توقع داره براش خم و راست بشی و جبران کنی
چرا؟؟من که همه کار براش کردم خودم مریض میشم کسی به دادم نمیرسه حامله شدم کسی نبود سقط کردم کسی ازم م ...
حق با شماست گلم.احترام مادرتون واجبه و شما هم تا جایی که میتونستین کمک کردین ضمن اینکه میگین مادرتون میتونن بعضی از کارهاشون رو انجام بدن.با مادرتون صحبت کنین و ازشون بخواین که شرایط جسمی و خانوادگی شما رو هم درک کنن.
کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.