2777
2789
عنوان

ده هفتادیا

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 75 پست
بنده دهه هفتادی ام حاملم.... تازه عروس عموم متولد 81 هست بچه 6 ماهه داره اما دختر عموم متولد 62 سینگ ...

هممون توو دور و بر فامیلمون ی مورد اینطوری داریم

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  
شرمنده عزیز ولی اصلا حرفتو قبول ندارم یا شاید اطرافیان من استثنان

نمیگم هفتادیا بدن من خودم از هزارتا شصتی بهترم تو خونه داری تو بساز بودن ولی شصتی ها سختی دیدن نصلشون فرق دارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا من حس میکنم سن ازدواج داره میاد پایین؟؟؟ 

. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره
منم دهه هشتادیم ولی ازدواج کردم😶

من خودم 77 هستم نامزدم ولی خدایی دهه هشتادی برا ازدواجش خیلی زوده مگه درس نمیخای بخونی

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️
من خودم 77 هستم نامزدم ولی خدایی دهه هشتادی برا ازدواجش خیلی زوده مگه درس نمیخای بخونی

من عید میشه دوساله عروسی کردم.درسم خوندم مدرک سیکل دارم🙁😛

مهربونا همیشه بدهکارن😏
نمیگم هفتادیا بدن من خودم از هزارتا شصتی بهترم تو خونه داری تو بساز بودن ولی شصتی ها سختی دیدن نصلشو ...

من منظورم شصتیا بود خواهر شوهرم فقط شیش ماه زندگی کرد یا دختر خاله شوهرم اصلا عروس نشده  نمیدونم لگبازم ولی اینو بگم دختر خالش تو خونه داری حرف نداره برعکس خواهر شوهرم که فقط خودشو حقوقش

خدایا شکرت🌹
خداوکیلی زن فقط ۶۰ ی ها بساز بودن و همه چی بلد من ۷۴ هستم ولی باز میگم شصتی ها ...

بساز بودن ویژگی خوبی اتفاقا نیست ..و جالبه بدونید طلاق های عاطفی تو این نسل بیشتره ..چون با این دیدگاه با لباس سفید و کفن برگشتن بزرگ شدن ..باهم بودن معنا خوب بودن زندگی نیست .

من عید میشه دوساله عروسی کردم.درسم خوندم مدرک سیکل دارم🙁😛

اوه یس

منظورم از درس دانشگاه بود عزیزم

موفق باشی

ما یه اکیپ 5 نفره هستیم که دهه هفتادیم و شوهرامون دهه 60 ...مشکل همینه که پسرای دهه 60 با 70 ازدواج ...

من ۷۹ ام میدونم همه پسر هفتادیا میرن سراغ دختر ۸۰ 

یه حسی همیشه بهم میگه شوهر ۷۰ تموم میشه باید شوهر ۸۰ پیدا کنم 😂😐

تیکر برای کنکوره 😂😅 ‏پشت هر دختر قوی و مستقلی یه دختر کوچولوی شکسته هست که مجبور شده یاد بگیره چطورباید دوباره رو پاهاش وایسته و به هیچکس تکیه نکنه...
من منظورم شصتیا بود خواهر شوهرم فقط شیش ماه زندگی کرد یا دختر خاله شوهرم اصلا عروس نشده  نمیدون ...

اره خب ایناکه میگیم کلیه عزیزم آمارکه نگرفتیم ولی کلی میگیم اون موقع ها طلاقم کمکر بود اما نسل تا میره جلو طلاق بیشترم شده

من ۷۹ ام میدونم همه پسر هفتادیا میرن سراغ دختر ۸۰  یه حسی همیشه بهم میگه شوهر ۷۰ تموم میشه بای ...

نه اتفاقا پسرای هفتاد دخترای هفتاد رو میگیرن بیشتر. منو دوستام 77،78 هستیم شوهرامون همه بین 72 تا 75