بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره
نمیگم هفتادیا بدن من خودم از هزارتا شصتی بهترم تو خونه داری تو بساز بودن ولی شصتی ها سختی دیدن نصلشو ...
من منظورم شصتیا بود خواهر شوهرم فقط شیش ماه زندگی کرد یا دختر خاله شوهرم اصلا عروس نشده نمیدونم لگبازم ولی اینو بگم دختر خالش تو خونه داری حرف نداره برعکس خواهر شوهرم که فقط خودشو حقوقش
خداوکیلی زن فقط ۶۰ ی ها بساز بودن و همه چی بلد من ۷۴ هستم ولی باز میگم شصتی ها ...
بساز بودن ویژگی خوبی اتفاقا نیست ..و جالبه بدونید طلاق های عاطفی تو این نسل بیشتره ..چون با این دیدگاه با لباس سفید و کفن برگشتن بزرگ شدن ..باهم بودن معنا خوب بودن زندگی نیست .