2777
2789
عنوان

ده هفتادیا

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 75 پست

حالا دهه هفتادیا ازدواج کردن

دهه هشتادیا ک بچه هم دارن

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اتفاقا خیلی خشک و سختگیرن شصتیا اکثرا..

قبل ازدواج سختگیرن و به همین دلیل مجردن بعضیاشون . ازدواج به هر قیمتی رو نمی پسندن

ولی بعد ازدواج بسازترو وفادارترن

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

دهه هفتادیا میخوان فقط ازدواج كنن دیگه چجوریش مهم.نیست برای همین طلاق انقد زیاد شده دهه شصتیام كه كلا از سختگیری از اونور بوم افتادن. كلا تعادل نداریم هر دهه ای كه باشیم 😆

تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی

نه من از همکلاسیام و فکو فامیلا خیلیا هستن حتی اوایل دهه 70 مجردن 

اا چه جالب من بیشتر دوستام پارسال و امسال مزدوج شدن

توو اوجه گرونیا

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  

بنده دهه هفتادی ام حاملم.... تازه عروس عموم متولد 81 هست بچه 6 ماهه داره اما دختر عموم متولد 62 سینگل هستن 

. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره
قبل ازدواج سختگیرن و به همین دلیل مجردن بعضیاشون . ازدواج به هر قیمتی رو نمی پسندن ولی بعد ازدواج ب ...

اره دقیقا

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  

من ۷۹ هستم 

همکلاسی هاییم که ۸۰ بودن واقعا با ما فرق داشتن 

عجیبه چند ماه اختلاف سنی انقدر تفاوت بیاره 

واقعا به اینکه دهه ها با هم فرق دارن ایمان آوردم 

دهه ۸۰ هامون شوهر کردن و یکیشون حتی بارداره 😐

دهه شصتی های فامیل ما هنوز مجردن خیلی سخت میگیرن زندگی رو 

تیکر برای کنکوره 😂😅 ‏پشت هر دختر قوی و مستقلی یه دختر کوچولوی شکسته هست که مجبور شده یاد بگیره چطورباید دوباره رو پاهاش وایسته و به هیچکس تکیه نکنه...