2777
2789
عنوان

ده هفتادیا

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 75 پست
چرا من حس میکنم سن ازدواج داره میاد پایین؟؟؟ 

چون داره میاد پایین 😑

تیکر برای کنکوره 😂😅 ‏پشت هر دختر قوی و مستقلی یه دختر کوچولوی شکسته هست که مجبور شده یاد بگیره چطورباید دوباره رو پاهاش وایسته و به هیچکس تکیه نکنه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بساز بودن ویژگی خوبی اتفاقا نیست ..و جالبه بدونید طلاق های عاطفی تو این نسل بیشتره ..چون با این دیدگ ...

بساز منظورم این نیست که تو چادرزندگی کنن اتفاقا همه چیو دارن و اصلا کوتاهم نیومدن سر طلا و مهریه منظورم از بساز اینه که بزرگتر سرشون میشه حاظرجواب نیستن در مقابل نمیزارن حقشونم بخورن تو زندگی نیم من هستن اما نسل الان تا شوهر یا مادرشوهر یه چیز بگه فورا یادعواس یا طلاق 

خب دیگه اون به بختشونه دیگه 😐😐😐 دهه ۶۰ و ۷۰ و ۸۰ هم نداره 

دهه ۶۰ هم به خاطر سختگیریشونه سنشون رفته بالاتر پخته تر شدن و معیاراشون سخت تره 

دهه ۷۰ راحت تر میگیرن 

دهه ۸۰ هارو هم قضاوت نمیکنم هر کی مسئول زندگی خودشه و به ما ربطی نداره که دلشون خواسته ازدواج کنن اگه غلط باشه سختیشو خودشون میکشن 😐😐😐 

من خودمم ۸۰ عم ولی اصلا به ازدواج و اینا فک نمیکنم و دوستامم همینطورن ☺ گفتم بگم بدونید خیلی از متولدای ۸۰ هم هستن که فکرشون اینه که دانشگاه خوب قبول شن و یه شعل خوب داشته باشن بعدش به ازدواج فک کنن

نه ..به شما میرسه دهه 70 ..نگران نباش 

خیلی دوست دارم متولد اردیبهشت ۸۰ باشه 

پسر دهه هشتادی شیطون تره بیشتر میپسندم 😐

تیکر برای کنکوره 😂😅 ‏پشت هر دختر قوی و مستقلی یه دختر کوچولوی شکسته هست که مجبور شده یاد بگیره چطورباید دوباره رو پاهاش وایسته و به هیچکس تکیه نکنه...
بساز منظورم این نیست که تو چادرزندگی کنن اتفاقا همه چیو دارن و اصلا کوتاهم نیومدن سر طلا و مهریه منظ ...

من کارمند دادگستریم ..با قاطعیت میگم یه چیزی الان وجود داره من اسمشو میزارم طغیان دهه 60 ..تمام خانم های دهه شصتی تازه الان متوجه شدن که سرشون کلاه رفته و تازه متوجه شدن دنیا دست کیه ...مهر و طلا مهم نیست ..با یکسری باور ها ازدواج کردن که اصلا وجود خارجی نداره...یا متاسفانه من از آقایون دهه 60 هم زیاد میشنوم که ما خیانت کردیم چون جوونی نکردیم و تندی زنمون دادن و شما 70 یارو نگاه کنید چه خوشن ...و دقیقا اکثرا مشکل دخالت خانواده همسر دارن چون احترام به بزرگتر رو اشتباه گرفتن با چیزای دیگه ...طلاق تو دهه 60 بیشتره تا 70 اونم با سابقه چندسال زندگی

ما یه اکیپ 5 نفره هستیم که دهه هفتادیم و شوهرامون دهه 60 ...مشکل همینه که پسرای دهه 60 با 70 ازدواج ...

ولی پسرای دهه هفتادی بازم با هفتادیا مزدوج شدن 

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  
نه اتفاقا پسرای هفتاد دخترای هفتاد رو میگیرن بیشتر. منو دوستام 77،78 هستیم شوهرامون همه بین 72 تا 75

اره منم اکثرا همینو دیدم

دختر پسرای هفتادی بهم وفادارن :)

من کارمند دادگستریم ..با قاطعیت میگم یه چیزی الان وجود داره من اسمشو میزارم طغیان دهه 60 ..تمام خانم ...

اره بیخود نیست به 60 ایا میگن نسل سوخته خوداییش زندگی نکردن بنده خداها ولی هفتادیا همه چیمون روال بود..

من کارمند دادگستریم ..با قاطعیت میگم یه چیزی الان وجود داره من اسمشو میزارم طغیان دهه 60 ..تمام خانم ...

میشه یکم دیگه بگید 

دوست داشتم حرفاتونو 

میشه یکم دیگه بگید  دوست داشتم حرفاتونو

از چی بگم برات ؟؟😂😂

درستو بخون و حتما کار خوب پیدا کن و مستقل باش و رو شخصیتت کار کن و معاشرت و اجتماع رو دست کم نگیر ...بعدش اگر همراه خوب پیدا کردی ازدواج کن ...در غیر اینصورت عزیزم ریسک شکست میره بالا و اونوقت فرقی نداره شوهرت 80 یا 60 ...هر زنی تو هر نسلی باید توانمند باشه از هر جهت .

از چی بگم برات ؟؟😂😂 درستو بخون و حتما کار خوب پیدا کن و مستقل باش و رو شخصیتت کار کن و معاشرت و ا ...

باور های غلط مثل چیا؟ 

یعنی دخالت خانواده ها کار ۷۰ هارو به طلاق کشونده 😐