2777
2789
عنوان

بی بی چک سفید بعد از ..

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 35 پست
اعتماد نکن من پنج روز پشت سرهم بعد نیم ساعت هاله مینداخت کلی دل بستم همش الکی بود پریود شدم شمام تا ...

الهییییی. خیلی سخته میدونم برا منم اتفاق افتاده. اینکه پریود بشه آدم خیلی راحت تره تا اینکه مثبت بشه و الکی دلخوش بشه  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جانم. خدا حفظ کنه نی نی تونو    

خدا کوچولوی شما رو حفظ کنه و ان شاءالله سالم و صالح بغلش کنی

دختر من فقط یک هفته موند پیشم

دعا کن اونجا با بجه های امام حسین همبازی باشه

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
خدا کوچولوی شما رو حفظ کنه و ان شاءالله سالم و صالح بغلش کنی دختر من فقط یک هفته موند پیشم دعا کن ...

ای جان الهییییی. ان شاء الله همنشین و همراه حضرت رقیه سلام الله علیها باشن. پس شمام مادر شهیدی. منم سه بار مادر شهید شدم . برا من ک هنوز مشخص نیست فک کنم دارم پریود میشم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام. عزیزم رفتی ازمایش؟ چی شد باردار بودی؟

سلام گلم نه نرفتم. از دیشب یکم لک بینیم زیاد شده و با عرض معذرت دیگه مجبور شدم پد بذارم. داره شروع میشه پریودم. ب نظر من با تجربه خودم و خیلی از دوستان اینجایی اصلاااا بعد ده دیقه نباید ب بی بی چک اعتنا کرد. اگه هاله اش بعد چند ساعت واقعی باشه تو طول چند روز با پریود نشدن و آز دادن مشخص میشه. و اگه هاله اش غیر واقعی باشه اینقددد روح و روان آدمو درگیر خودش نمی کنه.