سلام دوستان ببخشید براتون پیش اومده که بی بی چک از همون اول خط سفیدش معلوم باشه ولی بعد چند ساعت هاله بگیره و باردار باشین؟
من امروز بی بی چکم از همون لحظه اول خط تی قشنگ سفید و معلوم بود ولی رنگ نداشت. بعد رفتم کلاس و حالا ک برگشتم هاله خیییلی خیییلی کمرنگ داره. با چشم دیده میشه ولی تو عکس مشخص نیس.
بنظرتون میشه امید داشت؟
میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهندهتر و از مادر بهت مهربونتره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من پنج روز پشت سرهم بعد نیم ساعت هاله مینداخت کلی دل بستم همش الکی بود پریود شدم شمام تا ازمایش ندادی دل نبند بی بی چک ها بمونه بعد یه مدت هاله میندازه
اعتماد نکن من پنج روز پشت سرهم بعد نیم ساعت هاله مینداخت کلی دل بستم همش الکی بود پریود شدم شمام تا ...
الهییییی. خیلی سخته میدونم برا منم اتفاق افتاده. اینکه پریود بشه آدم خیلی راحت تره تا اینکه مثبت بشه و الکی دلخوش بشه
میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهندهتر و از مادر بهت مهربونتره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدا کوچولوی شما رو حفظ کنه و ان شاءالله سالم و صالح بغلش کنی دختر من فقط یک هفته موند پیشم دعا کن ...
ای جان الهییییی. ان شاء الله همنشین و همراه حضرت رقیه سلام الله علیها باشن. پس شمام مادر شهیدی. منم سه بار مادر شهید شدم . برا من ک هنوز مشخص نیست فک کنم دارم پریود میشم.
سلام گلم نه نرفتم. از دیشب یکم لک بینیم زیاد شده و با عرض معذرت دیگه مجبور شدم پد بذارم. داره شروع میشه پریودم. ب نظر من با تجربه خودم و خیلی از دوستان اینجایی اصلاااا بعد ده دیقه نباید ب بی بی چک اعتنا کرد. اگه هاله اش بعد چند ساعت واقعی باشه تو طول چند روز با پریود نشدن و آز دادن مشخص میشه. و اگه هاله اش غیر واقعی باشه اینقددد روح و روان آدمو درگیر خودش نمی کنه.