خواهش میکنم خواهرانه دوستانه راهنمایی کنید واقعا مغزم داره میترکه خواهرام انگار مردن تنهام گزاشتن کسی نیست راهنماییم کنه ۲۶سالمه جز ظاهر واقعا عالییی هیچی دیگه ندارم ولی من غد نیستم که این حرفو میزنم خب همون ظاهر هم کم نیست تو ازدواج برای یه دختر توی یه شهر خیلی کوچیکه داریم زندگی میکنیم که متاسفانه سن ازدواج من داره میگذره و همینجوری خواستگارام داره منو کمتر میشه و واقعا باید دیگه ازدواج کنم ولی ازدواج درست نه اینکه روانم بهم بریزه دوباره مجبور بشم برگردم اینجا حالا شرایط پسره رو میگم🌹 ادامه تو کامنت تروخدااااا راهنماییم کنید
تا همینجا کافی بود ۲ ۳ بار میگین کات کردین همین خودش نشونه اینه که اختلاف دارین باهم سازگار نیستین و اینکه میگین منتظر بود شما پیام بدین پیام نمیداد خب یه مرد عاقل و بالغ همچین کاری میکنه به نظرتون ؟. ازدواج با اشنا و فامیل کلن بزرگترین اشتباهه
راستی اگه میشه نظرتونم در آخر راجب استخاره بگیدمیشه بگید چجوری قبول کنم تا خودمم کوچیک نشم و نشکنم و ...
به پدر و مادرت بگو که رابطه ی نامشروع داره ..قرار نیست به خاطر چهار تا حرف فامیل و همسایه خودتو بدبخت کنی دخترررر
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
[QUOTE=404091584]اره ارهههههههه حتما بگو تو گوشیش وت با دختر و چت روابط نلمشروع دیدم که پیله ات نکنن.تو روخدا شادابی ...[/QUOTعژیززم این ن پسر با کسی در ارتباط نیست اینارو الکی گذاشته بود که من حسودیم بشه
میترسم همینجوری پیش بره بعد ازدواج هم بره با یکی بخوابه بیاد بگه خاستم حسودی کنی😑😑😑
ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوریها و برنامهها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.