2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا همینجا کافی بود ۲ ۳ بار میگین کات کردین همین خودش نشونه اینه که اختلاف دارین باهم سازگار نیستین و اینکه میگین منتظر بود شما پیام بدین پیام نمیداد خب یه مرد عاقل و بالغ همچین کاری میکنه به نظرتون ؟. ازدواج با اشنا و فامیل کلن بزرگترین اشتباهه

راستی اگه میشه نظرتونم در آخر راجب استخاره بگیدمیشه بگید چجوری قبول کنم تا خودمم کوچیک نشم و نشکنم و ...

به پدر و مادرت بگو که رابطه ی نامشروع داره ..قرار نیست به خاطر چهار تا حرف فامیل و همسایه خودتو بدبخت کنی دخترررر

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

به پدر و مادرت بگو که رابطه ی نامشروع داره ..قرار نیست به خاطر چهار تا حرف فامیل و همسایه خودتو بدبخ ...

اره ارهههههههه حتما بگو تو گوشیش وت با دختر و چت روابط نلمشروع دیدم که پیله ات نکنن.تو روخدا شادابی خودتو دست حرف مردم نده پیرررر میشی

به پدر و مادرت بگو که رابطه ی نامشروع داره ..قرار نیست به خاطر چهار تا حرف فامیل و همسایه خودتو بدبخ ...

بچها این پسر با کسی در ارتباط نیست اینارو الکی گذاشته بود که من حسودیم بشه

کامل خوندم اخلاقش گوهه تو رو خدا دیگه راه ارتباطی ای بین خودتون نزار مشخصه بهت ضربه میزنه

بچها این پسر با کسی در ارتباط نیست اینارو الکی گذاشته بود که من حسودیم بشه

[QUOTE=404091584]اره ارهههههههه حتما بگو تو گوشیش وت با دختر و چت روابط نلمشروع دیدم که پیله ات نکنن.تو روخدا شادابی ...[/QUOTعژیززم این ن پسر با کسی در ارتباط نیست اینارو الکی گذاشته بود که من حسودیم بشه

میترسم همینجوری پیش بره بعد ازدواج هم بره با یکی بخوابه بیاد بگه خاستم حسودی کنی😑😑😑

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.