2777
2789
عنوان

بی بی چک سفید بعد از ..

521 بازدید | 35 پست

سلام دوستان ببخشید براتون پیش اومده که بی بی چک از همون اول خط سفیدش معلوم باشه ولی بعد چند ساعت هاله بگیره و باردار باشین؟

من امروز بی بی چکم از همون لحظه اول خط تی قشنگ سفید و معلوم بود ولی رنگ نداشت. بعد رفتم کلاس و حالا ک برگشتم هاله خیییلی خیییلی کمرنگ داره. با چشم دیده میشه ولی تو عکس مشخص نیس.

بنظرتون میشه امید داشت؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

روز دوممه الان. دیروزم دو بار ترشح سفید داشتم ک توش لکه های قهوه ای تیره هم بود. دیگه هیچی ولی تو رو بررسی کردنی لکه های قهوه ای هس ولی بیرون هیچی.

الانم درد پریودی دارم همش هرلحظه احساس می کنم که پریود شدم.از طرفی هم هر از گاهی سمت راستم میگیره. میترسم دوبار خارج رحمی داشتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا واسه منم اینجوری شده و منتظرم فردا صبح دوباره بی بی چک بزنم

اکثرا گفتن بی بی چک بی دلیل هاله نمی اندازه

اولین باره تو این چندسال اتفاق افتاده

حتما بی دلیل نبوده

توکلت به خداوند عزیزم

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
چرا نرعتی آزمایش؟فک کنم بی بی چکت خراب بوده

کلاس بودم. الانم ب دکترم پیام دادم گف صبر کن اگه نشدی فردا برو آز بده.

دو ماه پیشم بارداری شیمیایی داشتم. برا همین خیلی امید ندارم ب هاله اش.

فقط چون سمت راستم درد میگیره و بعد میزنه به پام میترسم ک نکنه خارج رحمی بشم باز. 

توکل ب خدا. ان شاء الله هر چی ک خیره. تسلیم عنایتشیم.  

علائمی که گفتی ترشحات امیدوارکننده هست  فردا صبح یه بار دیگه بزن  امیدوارم باردار باشی ب ...

ممنونم عزیزم

چند روز از موعدت گذشته؟ آیا سابقه عقب انداختن داری؟ آخه بی بی چک خطازیاد داره و اونایی هم که مثبت می ...

روز دوم تاخیرمه. نه معمولا همون روز پریود میشم.فقط دو سه ماه پیش ک بارداری شیمیایی بود فک کنم ۳-۴ روز تاخیر داشتم