2777
2789
عنوان

بی بی چک سفید بعد از ..

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 35 پست
والا واسه منم اینجوری شده و منتظرم فردا صبح دوباره بی بی چک بزنم اکثرا گفتن بی بی چک بی دلیل هاله ن ...

ممنونم عزیزم. متاسفانه برا من کاذب اتفاق افتاده. ان شاء الله ک برا شما واقعی باشه و باردار باشید ب خوبی و خوشی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
روز دوم تاخیرمه. نه معمولا همون روز پریود میشم.فقط دو سه ماه پیش ک بارداری شیمیایی بود فک کنم ۳-۴ رو ...

اگه سابقه عقب انداختن نداری ان شاالله بارداری فردا صبح حتما برو آزمایش بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو روز از موعدت گذشته

بله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

[QUOTE=115914250]ممکنه زود هم بی بی گزاشته باشی...باید حداقل ۱۰روز از اخرین نزدیکی گذشته باشه...یا چند روز پریودیتون ...[/QUOTE

نمیدونم شاید. ولی خیلی درد پریودی دارم احتمال میدم پریود بشم . دهنم شدیدا تلخه نمیدونم ب این ربط داره یا نه

بله برای من دقیقا همینطوری بود

ای جانم. خدا حفظ کنه نی نی تونو  

اگه سابقه عقب انداختن نداری ان شاالله بارداری فردا صبح حتما برو آزمایش بده

توکل به خدا. اگه پری نیاد تا اون موقع  

منم شنیدم بعضیا هاله سفید داده و باردار بودن پس ان شاالله شمام هستی عزیزم صبور باش

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
بارداری شیمیایی چجوریه

از لحاظ فاکتورهای شیمیایی بارداری اتفاق میفته ینی بی بی چک و آز مثبت میشه ولی تو سونو  چیزی دیده نمیشه و بعد چند روز بتا میاد پایین و پریودی اتفاق میفته

منم شنیدم بعضیا هاله سفید داده و باردار بودن پس ان شاالله شمام هستی عزیزم صبور باش

ممنون عزیزم. 

علایم پریودی و بارداری مثل هم هستن. منم باردار بودم هرلحظه میگفتم الان پریود میشم از بس درد داشتم ام ...

ای جاانم. خدا کنه  چهارساله منتظرم

حاملگی باعث میشه دهنت تلخ بشه...ان شالله خدا دلت رو روشن کنه به ارزوت برسی امین

وااای خدایا ینی میشه  

بارداری شیمیایی چجوریه

یه بارداری مزخرف که بی بی مثبت میشه.آزمایش هم مثبت ولی هیچی تو. رحم نیست...چند روز بعد از تاخیر هم پریود میشی...خیلی بده من داشتم یه بار

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد