2777
2789
عنوان

شب یلدا

100 بازدید | 6 پست

مادرم اینا تو شهرستانن دو ساعتی فاصله دارن اصلا شرایط رفتن به اونجا رو ندارم 

با خواهر شوهرمم قهرم نمیرم خونه ی پدر شوهرم اینا 

ازینکه شب یلدارو تو خونه ی خودمون باشیم  راضی نیستم به نظرتون چیکار  کنیم که تنها نمونیم خواهر. شوهرم کیف نکنه به خاطر تنهاییمون

سعی کن به کیف کردن خودن فکر کنی نه به کیف نکردن خواهر شوهرت

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم خب ادم ادمای اطافشو باید بتونه یجوری نگه داره برای همین مواقع دیگه... چرااا قهر مگه پدر کشت ...

غد بازی درآورده  مغرور شده به خودش منم نمیخوام برم  ببینمش

نه پدر. کشتگی ندارم باهاش ولی  یجورین قهرکه میکنن فاصله میگیرن غد بازی درمیارن منم حوصله ی این نمایشاشونو ندارم

سعی کن به کیف کردن خودن فکر کنی نه به کیف نکردن خواهر شوهرت

خب چجوری کیف کنم با اینکه تنها میمونیم 

منم سوالم همین بود. دیگه 

چجوری خوش بگذرونیم تنهایی

غد بازی درآورده  مغرور شده به خودش منم نمیخوام برم  ببینمش نه پدر. کشتگی ندارم باهاش ولی ...

خواهی نخواهی ما به پسرشون وصلیم ،پسرشون هم به خانواده اش وصله ،باید یجوری مدیریت کرد دیگه ....چاره چیه

خب چجوری کیف کنم با اینکه تنها میمونیم  منم سوالم همین بود. دیگه  چجوری خوش بگذرونیم تنه ...

اتفاقا من اصلا دوست ندارم جایی برم از کنار همسرت بودن لذت ببر یه میز خوشگل بچین کیک درست کن با شوهرت حالشو ببرین

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤