2777
2789
عنوان

تخم مرغ شکستن

523 بازدید | 42 پست

گاها پیش میاد خیلی سردرد میشم و خیلی تکرار میشه در هفته

وقتی تخم مرغ میشکنم بیشتر اوقات میشکنه و گاهی نمیشکنه بعدش خوب میشم

یعنی واقعا در هفته انقد مورد توجه قرار میگیرم یا خرافاته

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

تخم مرغ شکوندن اصلا خرافات نیست خدایی میشکنه

خب یعنی در روز همیشه پیش میاد

انقد من چرا مورد توجهم

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همش بخاطر انرژی که به خودت میفرستی و تلقین میکنی با تخم مرغ شکستن

آخه واقعا هم همینطوریه خیلی ازم تعریف میکنن

ببین چشم زخم وجود داره ولی تخم مرغ شکستن اشتباهه خب اسراف هستش میتونی بجاش آیه الکرسی بخونی یا اسفند دود کنی!

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه،خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه💚پیش خودت شاید فک کنی دیوونم،ولی یه روز خوب میاد اینو میدونم❤️وقتی یه روز خوب میاد شاید از ما چیزی نمونه جز خوبیا💙

ببین چشم زخم وجود داره ولی تخم مرغ شکستن اشتباهه خب اسراف هستش میتونی بجاش آیه الکرسی بخونی یا اسفند ...

میخونم اسپند هم دود میکنم گاها خیلی سردرد میشم تخم مرغ میشکنم چند دقیقه بعد خوب میشم

آخه واقعا هم همینطوریه خیلی ازم تعریف میکنن

اگه دیدی کسی ازت تعریف کرد تو یه نقطه ضعف منفی از خودت نشون بده مثلا یگو خیلی موهام میریزه یا همش سرم درد میکنه تا اون چشمی که بهت میزنن موقع تعریف کردن ازت دفع بشه انرژیش

اگه دیدی کسی ازت تعریف کرد تو یه نقطه ضعف منفی از خودت نشون بده مثلا یگو خیلی موهام میریزه یا همش سر ...

دقیقا موهای کف سرم ریخته

یا جوش میزنم بعدش

زن عموی من وقتی سر درد میگیره باید اسپند دود کنه بوش حالشو خوب میکنه یه جور وابستگی ذهنیه

خب سوال بعدی

من از نظر خودم معمولی هستم هیچ چیز خیلی عالی ندارم ولی اطرافیان یا جاهای که میرم همیشه جلب توجه میکنم

یا همش بهم میگن تازه عروسی چرا در حالیکه مجردم

یه دکتر برو، ببین سینوزیت یا میگرن نداری

ن کلی آزمایش گرفتم