2777
2789
عنوان

نینیم دخمله...

| مشاهده متن کامل بحث + 1914 بازدید | 146 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکر گزار خدا باش وبه فکرهای جاهلیت که تو ذهن بعضیا هستش توجه نکن.به هر حال همه که اخلاق وانسانیت کار نمی کنن.چقدر افرادی تو نوبت بچه گرفتن از مراکز مربوطه هستن .ان شاء الله که سلامت باشه.ان شاءالله یه روز این جنبه های جهل ونادانی از همه جوامع خارج بشه.البته بعضی وقتها چون پسر ندارن ،دوس دارن پسر باشه نه اینکه دختر بد باشه.مثلا شما دختر داری خوب طبیعتا دوس داری بچه بعدیت پسر باشه.وحالا اگه بچه بعدیت دختر شد میگن عیبی نداره.یعنی نه از جهت بد بودن دختر بلکه از جهت اینکه پسر قسمتت نشده.وظاهرا به شما هم خانواده شوهر از این جهت گفتن ونه از جنبه منفی آن .موفق باشین.

اره واقعا دختر همیشه شیرینه اما پسر نه

ایشالله همه نی نیا سالم باشن

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

من يه مشكلي كه دارم اينه پسرو دخترو يه اندازه دوس دارم نميتونم بگم كدوم زودتر شه واسه همين فقط از خدا ميخوام زماني كه لايق مادر شدن شدم بچم دوقلو شه😍😍😍

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
من 12و18هفته گفتن دختره بازم استرس دارم

من گاهی میگم نکنه دختر نباشه نه رفتم سونو گفت پسر بعد شد دختر بعدش هم همش بریچ بود .. حرکاتش هم خیلی اروم .. گاهی میگم نکنه دخترونه لباس خریدم بعد یهو دنیا بیاد پسر باشه ادم میخوره تو ذوقش نه داری با دنیا دخترونه تو ذهنت زندگی میکنی

بچه داری؟؟؟ اره خداروشکر تکون ک میخورا میمیرم بخدا براش میگم کی بیاد دستایه فرشتمو بگیرم

دلم بچه میخواد اون هم دختر بخاطر دیسک کمر هنوز نتونستم باردار بشم 

ان شاءالله که سالم و صالح باشه برای سلامتیش صلوات فرستادم 😍😍😍😍

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
دلم بچه میخواد اون هم دختر بخاطر دیسک کمر هنوز نتونستم باردار بشم  ان شاءالله که سالم و صال ...

ایشالا ک خدابهت ی دخمل ناز بده

خواهرشوهر منن مشکل کمر داشت اما باردارشد خداروشکر اما استراحت بود کلا

نفسم هایلین💜

آره همه سیسمونی پسرونه حتی تا 2سالگی هم لباس و تخت و گهواره پسرونه گرفتیم.دختر شد دوباره خیلی لباس خریدیم ولی خداییش شوهرم بیشتر از من انگار ذوقشو داشت فک میکردم شاید حسش بد بشه ولی همش پا ب پام بود توی رسیدگی 

مال من اولی دختره دومی رو تازه تعیین جنسیت گفتن پسره  خواهرشوهرم به شوهرم گفته بود رفتی سونو ا ...

خوب کاری کردی

ن برا من بخدا از وقتی شوهرم فهمید حاملم ۳بار شیرینی داد

نفسم هایلین💜