بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شکر گزار خدا باش وبه فکرهای جاهلیت که تو ذهن بعضیا هستش توجه نکن.به هر حال همه که اخلاق وانسانیت کار نمی کنن.چقدر افرادی تو نوبت بچه گرفتن از مراکز مربوطه هستن .ان شاء الله که سلامت باشه.ان شاءالله یه روز این جنبه های جهل ونادانی از همه جوامع خارج بشه.البته بعضی وقتها چون پسر ندارن ،دوس دارن پسر باشه نه اینکه دختر بد باشه.مثلا شما دختر داری خوب طبیعتا دوس داری بچه بعدیت پسر باشه.وحالا اگه بچه بعدیت دختر شد میگن عیبی نداره.یعنی نه از جهت بد بودن دختر بلکه از جهت اینکه پسر قسمتت نشده.وظاهرا به شما هم خانواده شوهر از این جهت گفتن ونه از جنبه منفی آن .موفق باشین.
دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸) دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
من يه مشكلي كه دارم اينه پسرو دخترو يه اندازه دوس دارم نميتونم بگم كدوم زودتر شه واسه همين فقط از خدا ميخوام زماني كه لايق مادر شدن شدم بچم دوقلو شه😍😍😍
🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚 قد (١٧٠) شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
من گاهی میگم نکنه دختر نباشه نه رفتم سونو گفت پسر بعد شد دختر بعدش هم همش بریچ بود .. حرکاتش هم خیلی اروم .. گاهی میگم نکنه دخترونه لباس خریدم بعد یهو دنیا بیاد پسر باشه ادم میخوره تو ذوقش نه داری با دنیا دخترونه تو ذهنت زندگی میکنی
آره همه سیسمونی پسرونه حتی تا 2سالگی هم لباس و تخت و گهواره پسرونه گرفتیم.دختر شد دوباره خیلی لباس خریدیم ولی خداییش شوهرم بیشتر از من انگار ذوقشو داشت فک میکردم شاید حسش بد بشه ولی همش پا ب پام بود توی رسیدگی