2777
2789
عنوان

ناراحتم 😔😔

260 بازدید | 6 پست

سلام

امروز از دست پدر و مادرم خیلی ناراحت بودم بعدش الان نامزدم زنگ زد کلی قربون صدقه م رفت منم نزدیک پریودمه اعصابم خراب بود چند باری عصبانی شدم بهش.. بعدم معذرت خواهی کردم چیکار کنم ناراحتیم روی اون بیچاره خالی نکنم😑😔

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط به این فکر کن هر بار که ناراحتیت از جای دیگه رو روی اون بنده خدا خالی میکنی شاید بخشی از احساسش نسبت بهت رو از دست بده و خدا نیاره اون روزی رو که ببینی دیگه اون حس سابق رو نسبت بهت نداره.

شناخت احساسات و شناخت خود کار کن ، وقتی ناراحتی باید اول صحبت با نامزدت میگفتی ناراحتی ، بعد اگ تند رفتی اون متوجه میشه ک بخاطر اون نیست بلکه بخاطر حس قبلت هست ک تند حرف زدی ، اگ عاقل هم باشه سعی میکنه باهم حرف بزنین ک ناراحتیت کم بشه ، همین حس ناراحتیت رو بشناس و همون اول بگو ، 

فقط به این فکر کن هر بار که ناراحتیت از جای دیگه رو روی اون بنده خدا خالی میکنی شاید بخشی از احساسش ...

آره دقیقا منم از این میترسم دیگه موقعی که ناراحت هستم حرف نمیزنم با کسی تا آروم شم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿