2777
2789

روانپزشک خوب توی بیمارستانای دولتی یا مطبایی که ویزیتش کمتره .سراغ دارین (تهران)ممنونم اگه میدونید اینجا بنویسید .میام میخونم خیلی ضروریه

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریتالین میدن دیگه...

مرکز روانپزشکی رازی(امین اباد)بیاید صبح ساعت ۷ نوبت بگیرید روانپزشک میبینتشون...ویزیتش با دفترچه فک کنم زیر ۲۰ ت باشه...

قسمت اورژانس ویزیت میکنن.صبح بیاید استاد هست .صبح زود نیاید و  ب ظهر و عصر بخوره رزیدنت میبینه

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  

مطب دکتر خوب میخواید دکتر ساحل همتی...تو نت بزنید هست آدرس مطبشون

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
ریتالین میدن دیگه... مرکز روانپزشکی رازی(امین اباد)بیاید صبح ساعت ۷ نوبت بگیرید روانپزشک میبینتشون. ...

ممنون ازت 

مطب دکتر خوب میخواید دکتر ساحل همتی...تو نت بزنید هست آدرس مطبشون

ویزیت دکتر ساحل همتی چنده ؟من دفترچه ندارم

ویزیت دکتر ساحل همتی چنده ؟من دفترچه ندارم

مطبه دیگه...آزاده...نمیدونم شماره تماس هم داره ز بزن فردا بپرس...

دفترچه کسی رونمیتونی بگیری؟خوب دارو ها هم هزینش فشار میاره ک...

@ماماندوبچه سلام مامان دو بچه ،من به شما درخواست دوستی دادم برای سوالی که داشتم،ببخشید در مورد ریتالین میخواستم بپرسم که تو یکی از تاپیکا گفته بودین به پسرتون میدین.ایا همیشگیه درمان؟و اینکه بچتون دیگه توی تمرکز و درس خوندن مشکلی نداره؟

@ماماندوبچه   سلام مامان دو بچه ،من به شما درخواست دوستی دادم برای سوالی که داشتم،ببخشید در م ...

سلام عزیزم معذرت میخوام  گاهی چندتا درخواست دوستی میاد بهر حال چون مجازی و نمیشناسم ترجیح میدم جواب ندم 

@ماماندوبچه   سلام مامان دو بچه ،من به شما درخواست دوستی دادم برای سوالی که داشتم،ببخشید در م ...

عزیزم پسر من از ۸ تا ۱۲ سالگی ریتالین خورد 

خیلی براش موقر بود هم آرامش پیدا کرد هم تمرکز و هم اینکه بی قراری و پرخاشگری کمتر داشت

از لحاظ هوش و درس خدا رو شکر عالیه الان ۱۷ سالشه تیزهوشان  درس می خونه 

از ۱۲ سالگی دکتر ریتالین رو قطع کرد

از وقتی خورد از لحاظ درسی هیچ مشکلی نداشت بعدش هم همینطور 

البته همش زی  نظر دکتر بود من سر خود برای دارو کاری نکردم

پارسال چون دبیرستان تیزهوشان ی خورده بیشتر سخت میگرفتن استرس پیدا کرد و گاهی تمرکز نداشت 

دکتر براش  استراموکس ۲۵ تجویز کرد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز