2777
2789
عنوان

روانپزشک خوب برای درمان بیشفعالی بزرگسالان 😰🙀

| مشاهده متن کامل بحث + 2374 بازدید | 35 پست
عزیزم هر سوالی داشتین یا توضیح بیشتر خواستین در خدمتم

مرسییی خیلی لطف کردین 💜استراموکس اثرش بهتر بود یا ریتالین ؟ پس اینکه میگن بیش فعالا باید تا اخر  باید دارو مصرف کنن اشتباهه؟

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مرسییی خیلی لطف کردین 💜استراموکس اثرش بهتر بود یا ریتالین ؟ پس اینکه میگن بیش فعالا باید تا اخر&nbs ...

بیش فعال اگر به موقع تشخص داده بشه و درمان بعد از چند سال دارو خوب میشه

استراموکس ضعیف تره  و الان بخاطر درس و استرس میخوره 

وگرنه خوبه خدا رو شکر 

ی چیزی بگم امیدوار بشی  پسر من الان آیلتس میخونه شنا رو حرفه ای تو دوسال یاد گرفت تو ۷ سال کمربند مشکی تکواندو گرفت ۱۵ ساله بود که حتی نمی تونست مشکی ببنده

از لحاظ درسی هم عالیه

بنابراین ناراحت نباش 

رسیدگی و درمان به موقع و درست مشکل رو حل میکنه

بیش فعال اگر به موقع تشخص داده بشه و درمان بعد از چند سال دارو خوب میشه استراموکس ضعیف تره  و ...

چقدر خوب 😍😍😍ممنون از پاسخ کاملتون ، با ارزوی موفقیت برای شما و فرزندانتون 

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

عزیزم پسر من از ۸ تا ۱۲ سالگی ریتالین خورد  خیلی براش موقر بود هم آرامش پیدا کرد هم تمرکز و هم ...

سلام عزیزم پسرمنم دکتر گفته اضطراب شدید وعدم تمرکز داره الان دارو ریسپیدون و ریتالین داده اما یه رفتارهای خل وچلی درمیاره نمیدونم چرااخه ممنون میشم بهم کمک کنید تااخر عمر دعاتون میکنم اخه بچگی کتک زدمش الان پشیمونم دارم دق میکنم‌

همسرم شاه من است 
سلام عزیزم پسرمنم دکتر گفته اضطراب شدید وعدم تمرکز داره الان دارو ریسپیدون و ریتالین داده اما یه رفت ...

سلام خانم 

میفهمم چی میگین 

پسر شما با همسالان فرق داره عدم تمرکز باعث میشه نتونه خودشو با گروه و موقعیت وفق بده

انتظار هم نمیشه داشت عالی باشه 

اما دست خودش نیست 

کتک زدن اونو پرخاشگر و عصبی تر میکنه

باید قبول کنیم این بچه ها مشکل دارن  و ما میخوایم کمک شون باشیم

شما علاوه بر دارو  درمانی حتماباید دوره های طولانی مشاوره هم خودتن هم همسر و پسرتون برید 

کلاس های ورزشی مثل شنا و ورزش های گروهی هم ارامش میده هم کار جمعی یاد میگیرن 

واقعا کار و گاهی تحمل این بچه ها سخته اما چه میشه کرد 

ما پدر ومادرها باید صبر مون و آگاهی مون زیاد باشه 

سلام خانم  میفهمم چی میگین  پسر شما با همسالان فرق داره عدم تمرکز باعث میشه نتونه خودشو ...

قربونت یعنی درمان قطعی داره توروخدا کمکم کنید اخه دارو که میخوره هیجانش بیشتر میشه نمیدونم قبلا همش تو لاک خودش بود الان فقط جو زده ی 

همسرم شاه من است 
قربونت یعنی درمان قطعی داره توروخدا کمکم کنید اخه دارو که میخوره هیجانش بیشتر میشه نمیدونم قبلا همش ...

عزیزمی غصه نخورید انشالله خوب میشه 

انرژیش زیاده و این شما رو میترسونه حتما کارهای عجیب و غریب میکنه 

با دکترش مشورت کنید شاید داروها یا دوزش باید عوض بشه

قربونت یعنی درمان قطعی داره توروخدا کمکم کنید اخه دارو که میخوره هیجانش بیشتر میشه نمیدونم قبلا همش ...

داروهای بیش فعالی گاهی باعث بیقراری میشه 

پسر من ریتالین بعد استراموکس و یک سال هم دانشجویی ویاس خورد

الان دیگه داروی بیش فعالی نمیخوره

عزتون خواهش میکنم مدارا کنید 

صبور باشید 

با کسی مقایسه نکنید 

سعی کنید سرگرم باشه 

غذاهای محرک مثل انواع شکلات و قهوه و فست فود زیاد نخوره

حتما حتما ورزش کنه 

دویدن و دوجرخه سواری بره 

داد نزنید چون سردرگم میشه 

پسر منم وقتی اضطراب و ترس داره یا حوصله اش سر میره بی قرار میشه

واقعا یعنی این داروها اینطورش کردن اخه قبلا اینطور نبوده الان فقط بدوبدو میکنه انگار صدای منو نمیشنوه باخودش حرف میزنه نفس نفس میزنه بخدا دیونه شدم یه بچه کوچیک دارم با یه دختر دیگه اعصاب واسم نذاشته 

همسرم شاه من است 
پس واجب شد یا دکترشو عوض کنید یا دکتر دارو هاشو تغییر بده

سلام خوبین دختر منم تشخیص بیشفعالی گرفت هنوز مدرسه نرفته فعلا رسپیدون استفاده میکنه شما پسرتون دانشگاه رشته خوب قبول شد یا دانشگاه خوب ؟ واقعا به اینده دخترم که فکر میکنم همش نگرانم