2777
2789
عنوان

تک فرزندی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 42 پست

اگر شرایط جور بود چهارتا ولی الان که نیست دوتا 

پسرم هر روز از من خواهر میخواد😐

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اره منم تک فرزندم و17سالمه  ب نظرم مونده ب خود آدم وخونوادش.الان من بااینکه تک فرزندم هیچوقت ا ...

دقیقا هم اون هم این که من طرف مامانم این ها خیلی بودن همین من هم بود همه با هم بزرگ شدیم و اصلا تنها نبودم 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
پدرو مادر همیشه نیستن کنار بچشون. اون بچه حداقل باید یه خواهر یا یه برادر داشته باشه.  نمیخام ب ...

خیلی بسته به تربیت و خانواده داره من اصلا احساس تنهایی نکردم چون خانواده بزرگی داشتن مامانم و بابام این ها و اکثرا هم همسن و هم بازی بودیم همیشه 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
من یه بچه دارم ودیگم بچه نمیارم خواهروبرادرتازمانی باهم خوبن که ازدواج نکردن زن داداش ازیه طرف شوهرخ ...

دقیقا

من ی دختر دارم  عمرا اگه بازم بیارم خداهمین یدونه رو واسم نگه داره خواهرو برادر دردسرشون بیش ...

بخدا منم یک دختر دارم برای هفت پشتم کافیه 

اگر شرایط جور بود چهارتا ولی الان که نیست دوتا  پسرم هر روز از من خواهر میخواد😐

۴ تا ؟! ۲ تا ؟! یا ابوالفضل 

من خودم تک فرزندم .همیشه تنها بودم و گوشه گیر . ب مامانم گلگی میکردم ک چرا یدونه بچه اوردی اخه  ...

وای تو این کشور بچه واقعا اشتیاهه

۴ تا ؟! ۲ تا ؟! یا ابوالفضل 

چرا خوبه که😄دوتا دختر دوتا پسر دوست دارم😁

ولی کلا با تک فرزندی مخالفم ، حداقل دوتا خوبه 

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
چرا خوبه که😄دوتا دختر دوتا پسر دوست دارم😁 ولی کلا با تک فرزندی مخالفم ، حداقل دوتا خوبه 

وایییی 😫