2777
2789
عنوان

تک فرزندی ؟

634 بازدید | 42 پست

چند درصدتون فقط ۱ بچه دارید و می‌خواید تک فرزند بمونید ؟ 

تعداد رای : 32
نظرسنجی
من فقط یک بچه کافیه
11
34%
من ۲ بچه کافیه
15
46%
من ۳ بچه به بالا
6
18%
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
يدونه واقعا خوب نيست

من تک فرزند بودم خودم خیلی بد نبود 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مگه میخوای بچه رو روانی کنی؟

یا هیچی یا دو الی ۳ تا

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...
مگه میخوای بچه رو روانی کنی؟ یا هیچی یا دو الی ۳ تا

۲ الی ۳ ؟ 🤪😮

بچه من نه عمه داره نه خاله مادر پدر همسرم به رحمت حدا رفتن دو تا عمو داره دو تا دایی که هر وقت کار دارن یادمون میکنن زناشونم که هیچی نگم بهتره  خیلی تنهاس

خدایا ی مهربانم فرزندان و خانواده ام رو به خودت میسپارم   
من مخالف شدید تک فرزندی هستم

بابا من خودم هم تک فرزند بودم بخدا 

من خودم یه دختر دارم .دوست دارم یه فرزند دیگه بیارم اما هفته پیش دکتر با سونو گفت با ذخیره تخمک ۱/۷ هستی و تخمدانهات کوچکتر از حدمعموله. میخاستم آی وی اف کنم اما میگه احتمالش ضعیفه . خیلی ناراحتم . دعام کنید

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝

اره يكي دارم و ديگه نميخام خودم ٤تاخواهر برادر دارم جز ناراحت كردنم هيچ سودي برام ندارن خواهرم جرات ندارم باهاش بد برخورد كنم قهر راه ميندازه خلاصه اصلا خواهر برادرمو دوست ندارم از بس اذيت داشتن

بچه من نه عمه داره نه خاله مادر پدر همسرم به رحمت حدا رفتن دو تا عمو داره دو تا دایی که هر وقت کار د ...

همیشه هم فامیل بدرد نمیخوره