2777
2789
عنوان

كي به صلاح خدا اعتقاد داره؟؟

1130 بازدید | 73 پست

من اصلا به صلاح و مصلحت اعتقاد ندارم چون اگر صلاح و مصلحتي وجود داشت دنيا اينقدر بدبخت بيچاره نداشت اينقد طلاق نداشتيم هيچ ازدواج با بدبختي شكل نميگرفت و همه بايد خوشحال مي بودن نظر شما چيه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه اش که صلاح نیست گاه بی فکری و بی تدبیری خود آدماست. بعدم نشنیدی میگن دنیا دار مکافاته؟! 

یعنی پستی بلندی زیادی داره، این دنیا محل آزمایشه

هر چند تکراری هر چند به نظر شعار آمیز میاد اما هست

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
سلام صلاح و مصلحت اجباری نیست بلکه اختیاریه. ما خودمون صلاح و مصلحت را میسازیم.

دقيقا منظورم همينه داستان شبي كه ماه كامل شدو ديدين؟اگر خدا صلاح و مصلحت تعيين ميكرد پس چرا اون دختر بيچاره بايد همچين شوهري كنه؟

معتقدم اما نه به این معنایی که شما میگید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....