من اصلا به صلاح و مصلحت اعتقاد ندارم چون اگر صلاح و مصلحتي وجود داشت دنيا اينقدر بدبخت بيچاره نداشت اينقد طلاق نداشتيم هيچ ازدواج با بدبختي شكل نميگرفت و همه بايد خوشحال مي بودن نظر شما چيه؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
صلاح و مصلحت خداوند وجود داره به شرطی که بندههاش توجه کنن و بازور و با اصرار چیزی که نمیشه نخوان&nb ...
صلاح خدا در صورتي هست كه براي همه باشه منم دارم چند ساله يه چيزيو با اصرار ميخوام اصلا نميده بهم راحتم كنه... اونوقت اينقد راحت به خيليا خيلي چيزا ميده
خلق الانسان فی کبد....در رنج و سختی خلق شدیم. البته توجه کنیم که خدا شر نیافریده.
دنیا پر از زیباییه.بستگی داره چطور بهش نگاه کنیم. لبخند روی لب عزیزانمون یک دنیا زیباییه اگر بفهمیم شاید دیگه اونهارو نبینیم. همه چیز بستگی به تصویری داره که ما نقاشش هستیم.البته نظر منه لزوما هم درست نیست.
دنیا پر از زیباییه.بستگی داره چطور بهش نگاه کنیم. لبخند روی لب عزیزانمون یک دنیا زیباییه اگر بفهمیم ...
تا حدی قبول دارم.خداوند گفته در دل هر سختی یک آسایش وجود داره.اما جنس ماده،رنج و عذابه.شرور رو نمیشه نادیده گرفت.که ما در فلسفه میگیم این شرور یک امر نسبی و نوعی کمال هست.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....