2777
2789
عنوان

كي به صلاح خدا اعتقاد داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 73 پست
کافیه همون ازدواج وپول وشغل که میخوای بهت بده ظرفیت نداشته باشی  از دماغت درمیاد من سر هردعایی ...

چند ساله خودمو دارم ميكشم كه ازدواج با يه پسري نصيبم شه هر كي جاي من بود تا حالا سه بار باهاش ازدواج كرده بود از بس دعا كردم و ناله كردم ولي خدا انگار نگاهم نميكنه....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند ساله خودمو دارم ميكشم كه ازدواج با يه پسري نصيبم شه هر كي جاي من بود تا حالا سه بار باهاش ازدواج ...

خب به صلاحتون نیست شاید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من به شدت معتقدم 

و همه ي بدبختي هايي كه گفتي از دستكاري هاي انسانه 

انسان با عجله و طمع و حماقت خودش داره خودشو بدبخت ميكنه 

اينهمه طلاق بخاطر اينه كه موقع ازدواج خيلي سطحي برخورد ميكنن، اختيار دارن تا بتونن تحقيق كنن يه سال با طرف رفت و آمد داشته باشن و بشناسن بعد بله بدن چه ربطي به مصلحت خدا داره آخه؟

طرف ميگه شوهرم بچه نميخواد نميذاره حامله شم ميخوام جدا شم، بهش ميگم مگه قبل عقد درباره بچه دار شدن صحبت نكردين؟ ميگه اونموقع آدم ذوق داره دنبال اين حرفا نيست كه 😐 بعد ميگه آره يبار گفته بود بچه نميخوام ولي من جدي نگرفتم 😳 بابا خب ازداجتم جدي نميگيري ديگه چي برات جديه توي اين دنيا؟ 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
حالا لطفا توضیح بده

وااای اینجوری میگی عذاب وجدان میگیرم حال ندارم بگم🤕 قول میدم بعدا تاپیک بزنم قشنگ توضیح بدم تگت کنم.من چون خودم با این چیزا مشکل داشتم از استادمون پرسیدم خیلی منطقی جوابمو داده

اعتقاد دارم .پدرم توخونه جلو چشم ما رفت خیلیم مریض وبیحال شده بود اونموقع ک اشهدشو دومادمو بالاسرش میگف من فقط زجه میزدم اونموقع فریاد زدم خدایا نمیبخشمت ولی چن روز بعد فهمیدم فقط من نیستم ک عزیزم ازدستدادم اینا همش امتحان الهی .اگه همیشه ب ماخوش بگذره وتوخوشی باشیم خیلی کارا وگناها میکنیم هرچیزی بصلاح ماست رقم میخوره

پدرم همه چیزم بود .....
دنیا رو ما میسازیم برای خودمون. 

خلق الانسان فی کبد....در رنج و سختی خلق شدیم.

البته توجه کنیم که خدا شر نیافریده.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من به شدت معتقدم  و همه ي بدبختي هايي كه گفتي از دستكاري هاي انسانه  انسان با عجله و طمع ...

پس چرا سر من خدا داره همه زورشو ميزنه ازدواجم صورت نگيره؟؟؟بابا منم يه ادم معموليم بذاره ازدواج كنم چوبشو بخورم به حق خودش راضيم فقط حاجت دلمو بده...

دقيقا منظورم همينه داستان شبي كه ماه كامل شدو ديدين؟اگر خدا صلاح و مصلحت تعيين ميكرد پس چرا اون دختر ...

اصلا اون یه موضوع پیچیده بود وفکر نکنم که فیلنامه نویس داستان به همون شکلی که بود گفته باشه بالاخره طرفی که ما اونا ناحق می بینه  خودشو توجیه میکنه حق می بینه 

اوکی شکر 
پس به چه معنايي

شما همه تقصیرها رو انداختید گردن خداوند

من به حکمت خدا معتقدم و اختیار انسان.

صلاح و مصلحت خداوند وجود داره به شرطی که بنده‌هاش توجه کنن و بازور و با اصرار چیزی که نمیشه نخوان 

یا کاری که عقل ادم میگه درست نیست نکنن 

کجا خداوند مصلحت رو تو جنگ ادما با هم میبینه ولی الان صدساله اسرائیل داره به فلسطین زور میگه 

عربستان چند ساله داره یمن رو بمبارون میکنه

از بوکوحرام و داعش و طالبان و... که ادمارو شکنجه میکنن و میکشن هم هیچی نمی‌گم...

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))