2777
2789
عنوان

حبس در خانه

153 بازدید | 7 پست

دوست دارم تو خونه بمونم از اینکه برم بیرون و دو رو و دورنگی های دنیا رو ببینم متنفرم اینطوری حس ارامشم حفظ میشه اما دلم برای دخترمم میسوزه 

زیبایی واقعی نه در چشم های هوس ران که در قلب پاک و حجاب عفیفه نهفته هست.حجاب پوششی نیست که زیبایی را پنهان کند بلکه زیبایی را متعالی و ماندگار می سازد .انتخابی قدرتمند برای زنی که ارزش خود را می داند.⚡️امام خمینی رحمت الله علیه: ⭕️آنقدر که انسان غیر تربیت شده مضر هست برای جوامع هیچ شیطانی و هیچ حیوانی و هیچ موجودی آنقدر مضر نیست....!!اینجا نه به کاربر و نه به حرف هاشون اعتماد نکنید چون مشخص نیست چه کسی پشت این صفحه نشسته و هدفش چیه

شما برو بیرون زیبایی های دنیا رو ببین!

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از بس هوا سرده مگه میشه بری بیرون

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
شما برو بیرون زیبایی های دنیا رو ببین!

نه دور از شوخی حرفام کلا جدی هستن نمی دونم چطوری حرفم رو به زبون بیارم اما هر جا میرم بیشتر پشیمون میشم از رفتنم

زیبایی واقعی نه در چشم های هوس ران که در قلب پاک و حجاب عفیفه نهفته هست.حجاب پوششی نیست که زیبایی را پنهان کند بلکه زیبایی را متعالی و ماندگار می سازد .انتخابی قدرتمند برای زنی که ارزش خود را می داند.⚡️امام خمینی رحمت الله علیه: ⭕️آنقدر که انسان غیر تربیت شده مضر هست برای جوامع هیچ شیطانی و هیچ حیوانی و هیچ موجودی آنقدر مضر نیست....!!اینجا نه به کاربر و نه به حرف هاشون اعتماد نکنید چون مشخص نیست چه کسی پشت این صفحه نشسته و هدفش چیه

وای همش تو خونه خیلی بده افسردگی میگیری

فکر کنم دچارش شدم

نه دور از شوخی حرفام کلا جدی هستن نمی دونم چطوری حرفم رو به زبون بیارم اما هر جا میرم بیشتر پشیمون م ...

شاید من بد برداشت میکنم، ولی کلا حس بدی به ادم انتقال میده. یعنی همه دنیا دو رو و دورنگن فقط خونه شما خوبه؟؟ به نظرم این ذهن شماست که داده منفی جذب میکنه. ببخشید معذرت میخوام ولی به نظرم ادمایی که یه صفت رو به کل دنیا نسبت میدن، تو وجود خودشون خیلی از اون صفت رو دارن.

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

شاید من بد برداشت میکنم، ولی کلا حس بدی به ادم انتقال میده. یعنی همه دنیا دو رو و دورنگن فقط خونه شم ...

نه نمیگم دنیا بده میگم شرایط من خوب نیست با این نتیجه های که من از زندگی گرفتم دلیلی نمیبینم بخوام برم جایی