2777
2789
عنوان

عددبتا

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 129 پست
پست های من و دنبال می کنی ؟یا کلاً نی نی سایت رو ؟اصلاً کار کردن با نی نی سایت سخت نیست یه مدت که بی ...

باشه ممنون راهنمایم کردی و ببخشید لایک نکردم چون نمیدونستم 

با این استرس چیکار کنم من دوتا بچه دارم تا حالا نشده که یک هفته بگذره ولی هنوز بگه مشکوک احت ...

خوب خدا رو شکر که دو تا بچه داری تمرکز تو بذار رو همون دوتا انشاالله که چیزی نیست تازه اگر هم چیزی باشه زود متوجه شدی و بهداد خودت میرسی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پست های من و دنبال می کنی ؟یا کلاً نی نی سایت رو ؟اصلاً کار کردن با نی نی سایت سخت نیست یه مدت که بی ...

هنوز هیچی بلد نیستم نه کلا هر سوالی تو سرم گیر میکرد میامدم نی نی سایت حرفهای شما رو نگاه میکردم 

باشه ممنون راهنمایم کردی و ببخشید لایک نکردم چون نمیدونستم 

خودم متوجه شدم عزیزم میتونی خودتو باهمین نی نی سایت کلی سرگرم کنی اینجا هم کلی خاله زنک بازی می‌کنند البته ولی در کل سایت خیلی خوبیه و امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم

اره دوتا دختر دارم مدرسه میرن من تو خونه دق میکنم از تنهایی

الهی منم دوتا دختر دارم دلت پسر میخواد نه؟آخه من خیلی پسر دوست دارم امیدوارم به زودی پسر دار بشی من بچمو از شیر بگیرم اقدام می کنم راستی حتماً حتماً بعد از این که نتیجه آزمایش تو فهمیدی و خدایی نکرده این هم خارج از رحم بود قبل از اقدام به بارداری برو و عکس رنگی بگیر که احتمال بارداری خارج از رحم را از بین ببری

خودم متوجه شدم عزیزم میتونی خودتو باهمین نی نی سایت کلی سرگرم کنی اینجا هم کلی خاله زنک بازی می‌کنند ...

اره بیام اینجا حرف بزنیم اروم تر میشیم خیلی خوبه فقط میترسم برم بیرون سایت دیگه نتونم بیام

ممنون از حمایت تون تا حالا کسی بوده بتاش یک دفعه بره بالا

عزیزم این دو تا آزمایش توی یک آزمایشگاه گرفتی؟حتما این احتمال وجود داشته که دکتر گفت صبر کن اما من فقط بهت میگم دل نبند الان که یدارم باهات حرف میزنم دقیقاً یاد دو سال پیش خودم افتادم اصلاً دل تو دلم نبود و همش امید داشتم بتام بره بالا

الهی منم دوتا دختر دارم دلت پسر میخواد نه؟آخه من خیلی پسر دوست دارم امیدوارم به زودی پسر دار بشی من ...

اره دلم پسر میخواد ممنون خدا به شما هم پسر بده باشه ولی اولش خدا کنه همین سالم باشه پسر باشه   

اره بیام اینجا حرف بزنیم اروم تر میشیم خیلی خوبه فقط میترسم برم بیرون سایت دیگه نتونم بیام

نام کاربری و رمز ورودت رو‌ مگه حفظ نکردی با استفاده از همون آ میتونی وارد بشی فقط وقتی صفحه اول سایت اومدی ورود به سیستم هست که اون رو میزنی دوتا جا میاد نام کاربری پایینش رمز ورود که انگار کاربر های جدید میتونن با شماره همراه وارد بشن 

اره دلم پسر میخواد ممنون خدا به شما هم پسر بده باشه ولی اولش خدا کنه همین سالم باشه پسر باشه   ...

آره انشالله من خیلی خیلی برات دعا می کنم ایشالا یه دفعه بری چند برابر شده باشه بتات تازه یکی از نشانه های پسر هم بتای پایینه