2777
2789
عنوان

عددبتا

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 129 پست
از کجا میدونین لک ندارم اخه

منم نه لک داشتم نه خونریزی حتی هیچ دردی نداشتم فقط با تکرار بتا وسونو داخلی متوجه شدم که خداروشکرهنوز ۴هفته بود با دارو رفع شد شما قبلا هم خارج از رحم بودین؟چجوری رفع شد با دارو یا جراحی؟

من قهرمان زندگیم رو توی آیینه میبینم💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴ هفته رو سنو داخلی مشخص میکنه 

اره از منو دید گفت یه توده ۱سانتی توی لوله راستت هست که همون جنین بود ولی یه سونوی مجهز برو حتما انشالله از شما خارج از رحم نیست استرس نداشته باشین

اره از منو دید گفت یه توده ۱سانتی توی لوله راستت هست که همون جنین بود ولی یه سونوی مجهز برو حتما انش ...

ولی خو من یک بار خارج رحمی داشتم هم درد هم لک این دفعه خدا رو شکر خوبم تا الان فقط نگران بتام که خیلی کم کم داره میره بالا

اره شده بود ۶۶

خوب تقریبا دوبرابر شده باز تکرار کنین ۴۸ ساعت دیگه بنظر میاد خارج از رحم نباشه من اولش ۱۸۶ بود بعد از ۳روز۲۰۰اصلا نگران نباشین مطمئنم یه بارداری سالم 

خوب تقریبا دوبرابر شده باز تکرار کنین ۴۸ ساعت دیگه بنظر میاد خارج از رحم نباشه من اولش ۱۸۶ بود بعد ا ...

منم میگم اون دفعه یک روز بعد پریم از دادم درجا گفت مثبت این دفعه ۸ روز گذشته الان میگه مثبت خارج رحمی بنظرم عددش بالاست

منم میگم اون دفعه یک روز بعد پریم از دادم درجا گفت مثبت این دفعه ۸ روز گذشته الان میگه مثبت خارج رحم ...

کلا هر بارداری با هم فرق میکنه حتی توی یه شخص اصلا به دلت بد راه نده عددش مهم نیست مهم دوبرابر شدن تیتر بتاست که از شما خداروشکر تقریبا دوبرابر شده الانم بنظرم استرس بزار کنار تو نی نی سایت هم الکی نرو هر کسی یه نظری میده ادمو بیشتر می‌ترسونن ریلکس باش وبتات تکرار کن تحت نظر دکترت وبه خدا توکل کن خبر بارداری موفقتو اینجا واسمون بگو 🥰🥰