باشه ممنون راهنمایم کردی و ببخشید لایک نکردم چون نمیدونستم
خودم متوجه شدم عزیزم میتونی خودتو باهمین نی نی سایت کلی سرگرم کنی اینجا هم کلی خاله زنک بازی میکنند البته ولی در کل سایت خیلی خوبیه و امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم
اره دوتا دختر دارم مدرسه میرن من تو خونه دق میکنم از تنهایی
الهی منم دوتا دختر دارم دلت پسر میخواد نه؟آخه من خیلی پسر دوست دارم امیدوارم به زودی پسر دار بشی من بچمو از شیر بگیرم اقدام می کنم راستی حتماً حتماً بعد از این که نتیجه آزمایش تو فهمیدی و خدایی نکرده این هم خارج از رحم بود قبل از اقدام به بارداری برو و عکس رنگی بگیر که احتمال بارداری خارج از رحم را از بین ببری
ممنون از حمایت تون تا حالا کسی بوده بتاش یک دفعه بره بالا
عزیزم این دو تا آزمایش توی یک آزمایشگاه گرفتی؟حتما این احتمال وجود داشته که دکتر گفت صبر کن اما من فقط بهت میگم دل نبند الان که یدارم باهات حرف میزنم دقیقاً یاد دو سال پیش خودم افتادم اصلاً دل تو دلم نبود و همش امید داشتم بتام بره بالا
اره بیام اینجا حرف بزنیم اروم تر میشیم خیلی خوبه فقط میترسم برم بیرون سایت دیگه نتونم بیام
نام کاربری و رمز ورودت رو مگه حفظ نکردی با استفاده از همون آ میتونی وارد بشی فقط وقتی صفحه اول سایت اومدی ورود به سیستم هست که اون رو میزنی دوتا جا میاد نام کاربری پایینش رمز ورود که انگار کاربر های جدید میتونن با شماره همراه وارد بشن